Λιμάνι

Μακρύ Γιαλός

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρύ Γιαλού, Ιωάννης Σφυράκης του Παναγιώτη κατέθεσε τη Τετάρτη 18 Ιουνίου αίτηση παραίτησης επικαλούμενος ποικίλους λόγους. Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος αναφέρει στην αίτηση του
«Μετά την ασφυκτική πίεση που έχω δεχθεί, εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου, από τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρύ Γιαλού (παράταξη κου Χατζάκη), παρόλο που ως γνωστόν το θέμα του ΤΟΕΒ Σχινοκαψάλων εκκρεμεί νομικά, σκεπτόμενος τόσο εσάς, όσο και τους δημότες του Δήμου μας, αναγκάζομαι να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας υποβάλλω λοιπόν την παραίτηση μου θεωρώντας ότι έτσι διευκολύνω το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η σημερινή μειοψηφία και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αναδείξει, μέσω εμού, πρόβλημα στη σημερινή Δημοτική Αρχή προκειμένου να καλύψει, σύμφωνα με την κοινή γνώμη των δημοτών, την κακοδιαχείριση, τις παρανομίες και τις παρατυπίες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της για οκτώ χρόνια. Όλα τα παραπάνω με βρίσκουν απόλυτα σίγουρο ως προς την απόφαση μου να παραιτηθώ, με τρόπο αμετάκλητο και οριστικό, θέτοντας όμως τον εαυτό μου στη διάθεση του Δήμου για την ολοκλήρωση του έργου και την επίτευξη των στόχων του. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον κο. Δήμαρχο προσωπικά και τους συναδέλφους μου που με στήριξαν τόσο καιρό και κυρίως τους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης για το θέμα αυτό «θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ορίζεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και αφού συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο και συζητηθεί η αίτηση θα αποφασιστεί με ψηφοφορία αν γίνει δεκτή ή όχι και αν προχωρήσει η αντικατάσταση».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos