Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, κοπή πίτας
το Ωδείο των Χρωμάτων με την Ορχήστρα JUNIOR

Ο Σύλλογος “Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης” το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του καλοδεχούμενος στον χώρο του Μουσείου το κοινό που ήρθε να τιμήσει την εκδήλωση. Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά πλαισίωσε μουσικά και εξαίσια το «Ωδείο των Χρωμάτων» με την Ορχήστρα JUNIOR, την παιδική και νεανική χορωδία του, καθώς και το Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Φουρναράκη Παναγιώτη, Θανάση Ηρακλή, Θανάση Εύα, Δελιούση Ελένη

και σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς και χορωδούς! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, καθώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων, κος Αεράκης Γιώργος, τίμησε εκ μέρους του Συλλόγου τον απελθώντα Διευθυντή του Μουσείου και Πρόεδρο επί σειρά ετών του Συλλόγου καθ. Μ. Μυλωνά για τη συνολική συνεισφορά του στο Μουσείο και στον Σύλλογο.

Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, κοπή πίτας
Ο Γιώργος Αεράκης τιμά τον καθηγητή Μ. Μυλωνά

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νυν Διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, αναπλ. καθηγητής Νίκος Πουλακάκης, η Διευθύντρια της Έκθεσης κα Λένα Μπορμπουδάκη και συνεργάτες του Μουσείου που χρόνια στηρίζουν ποικιλότροπα τις δράσεις του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos