Από το αγώνα

Παλαίμαχοι Α.Ο.Α.Ν. – Π.Α.Ο.

Καλά πήγε δεύτερη κατά σειράν διοργάνωση αγώνων παλαιμάχων, ανάμεσα στις παλιές καραβάνες του Α.Ο.Α.Ν. και του Παναθηναϊκού. Τη Δευτέρα (7/4), οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, θυμήθηκαν τις παλιές δόξες και συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία αυτή τη φορά θα διατεθούν στη παιδόπολη Νεάπολης. Μοναδικό μελανό σημείο της όλης φιέστας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προφανώς έχουν πρόβλημα με τη διοίκηση της ομάδας, με αποτέλεσμα για ένα δίωρο να λούζουν με αχαρακτήριστες εκφράσεις όλο το γήπεδο.

Ο αγώνας τελικά πήγε καλά, οι διαιτητές επίσης τα πήγαν καλά και όσοι αγνόησαν το συνεχές υβρεολόγιο των "φιλάθλων" του Παναθηναϊκού, θυμήθηκαν παλιές δόξες, τόσο του Α.Ο.Α.Ν., όσο και του Παναθηναϊκού.

Ο Α.Ο.Α.Ν. κέρδισε τελικά τον αγώνα με 3-2.

Με τον Α.Ο.Α.Ν. έπαιξαν οι: Χατζάκης, Χρυσός, Χατζηνικολάου, Δ. Μαυρής, Παπαφραγκάκης, Πυθαρούλης, Παπαδογιαννάκης,Αλεξούδης, Μπιστολάκης, Γ.Μαυρής, Τζώρτζης, ενώ για τον Παναθηναϊκο οι: Άστρας, Βλάχος, Αθανασόπουλος, Γονιός, Βόκολος, Κατσιάκος, Βονόρτας, Κρασώνης, Πατσιαβούρας, Πολύζος, Κλης, κλπ.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos