Φυλλάδιο για την οικονομία στο νερό από την ΔΕΥΑΑΝ
Φυλλάδιο για την οικονομία στο νερό από την ΔΕΥΑΑΝ

Εκτυπώθηκε και ήδη κυκλοφορεί ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΑΝ για τα μέτρα αντιμετώπισης σπατάλης του νερού που πρέπει να λαμβάνει ο σωστός καταναλωτής προκειμένου να συμβάλει στην αειφορική χρήση των υδάτινων αποθεμάτων.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του φυλλαδίου?

Πρόκειται για ένα τρίπτυχο φυλλάδιο στο οποίο δόθηκε έμφαση στην παροχή απλών συμβουλευτικών οδηγιών, κατανοητών στον κάθε αναγνώστη, προκειμένου να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την οικονομία στη χρήση του νερού.

Γιατί τώρα;

Η παρούσα χρονική στιγμή για τη διανομή του φυλλαδίου επιλέγηκε προκειμένου να συμπέσει με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου ώστε να επικαιροποιηθεί το μήνυμα της οικονομίας στο νερό.

Φυλλάδιο για την οικονομία στο νερό από την ΔΕΥΑΑΝ
Φυλλάδιο για την οικονομία στο νερό από την ΔΕΥΑΑΝ

Πως διανέμεται το φυλλάδιο:

Το φυλλάδιο διανέμεται μέσω των εκδιδόμενων λογαριασμών τη θερινή περίοδο, με εξωτερικό συνεργάτη που το διανέμει στα όρια της πόλης και με το προσωπικό της Επιχείρησης σε στοχευμένα σημεία που απαιτείται να δοθεί έμφαση στην οικονομία του νερού.

Αστυνόμευση του δικτύου

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση λόγω της δύσκολης περιόδου ξηρασίας που διανύουμε έχουν ενταθεί στο μέγιστο βαθμό τα μέτρα αστυνόμευσης του δικτύου διανομής νερού της ΔΕΥΑΑΝ προκειμένου να εντοπιστούν σημεία από τα οποία γίνονται παράνομες υδροληψίες, κυρίως για αλλότριους σκοπούς πέραν της ύδρευσης. Οι έλεγχοι δείχνουν ικανοποιητική απόδοση και τα προβλεπόμενα πρόστιμα επιβάλλονται άμεσα. Στην εν λόγω απόδοση σημαντική είναι η πληροφόρηση που παρέχουν ευαισθητοποιημένοι για το θέμα πολίτες οι οποίοι ενημερώνουν την Επιχείρηση. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αδιάλειπτα όλη την καλοκαιρινή περίοδο παρά το φόρτο της καθημερινότητας που αναμένεται.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos