Μετά τη κατάσβεσηΟ όγκος και το χρώμα του καπνού που άρχισε να αναδύεται λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) κάπου από παραλία του Καλού Χωριού, ορατός και από την πόλη του Αγίου Νικολάου, δεν άφηνε περιθώρια για παρανοήσεις.

Κάτι σταθερό είχε πιάσει φωτιά.

Λίγο αργότερα, δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγίου Νικολάου με τέσσερις άνδρες, έσπευδαν στο σημείο για να προλάβουν να σβήσουν τη φωτιά η οποία είχε εν τω μεταξύ καταστρέψει ολοσχερώς την δημοτική καντίνα που βρίσκεται στην παραλία Βούλισμα του Καλού Χωριού.
Κάηκε ολοσχερώς ένας από τους δύο οικίσκους, δηλαδή η κύρια καντίνα ενώ ελαφρύτερες ζημιές υπέστη ο οικίσκος με τις τουαλέτες. Στο πρώτο οίκημα, κάηκαν τα πάντα, ψηστιέρες, ψυγεία και ότι άλλο βρισκόταν εκεί.
Πυροσβέστες περιεργάζονται τα καλώδιαΕυτυχώς η επέμβαση της πυροσβεστικής, παρόντος και του Διοικητή, απέτρεψε τη φωτιά να κάψει τις ξαπλώστρες και άλλα εύφλεκτα υλικά που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ενδεχόμενο που θα μπορούσε να προξενήσει περισσότερα προβλήμτα και έξω από τον χώρο της καντίνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά μάλλον προήλθε από βραχυκύκλωμα, ενώ σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου, Σήφη Τζανόπουλο, η ζημιά θα πρέπει να υπερβαίνει τα 150.000 Ευρώ.
 
Το συμβάν ερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου.
 
Γιώργος Τουτουδάκης.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos