Περυσινάκης, Χατζημαρκάκης, Αρναουτάκης, ΜηλιαράςΤο νέο οικολογικό πάρκο «Λάσυνθος», που βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μέτρων στο Οροπέδιο Λασιθίου επισκέφθηκαν ο ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων της Γερμανίας Γιώργος Χατζημαρκάκης και ο Ευρωβουλευτής ου ΠΑΣΟΚ Σταύρος Αρναουτάκης.
Οι δύο ευρωβουλευτές συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργο Μηλιαρά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο από τον ιδιοκτήτη του πάρκου Μιχάλη Περυσινάκη και να δουν από κοντά μια σύγχρονη οικοτουριστική υποδομή που δημιουργήθηκε στην Κρήτη.

«Αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά που αναβαθμίζει σημαντικά το τουριστικό προϊόν της Κρήτης και προσφέρει μια καλά οργανωμένη εναλλακτική πρόταση ειδικά στους επισκέπτες του Οροπεδίου Λασιθίου και γενικά στους επισκέπτες της Κρήτης», επεσήμανε ο κ. Αρναουτάκης.
Από την πλευρά του ο Γερμανός ευρωβουλευτής τόνισε ότι η συγκεκριμένη επένδυση «στοχεύει ακριβώς στις ανάγκες του σύγχρονου ευρωπαίου, ο οποίος αναζητά την πραγματική και αληθινή επαφή με το φυσικό περιβάλλον, τη γνωριμία με την κρητική φύση και την άμεση επαφή και χρήση των τοπικών κρητικών προϊόντων. Νομίζω ότι στο οικολογικό πάρκο «Λάσυνθος», έχει κανείς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσει τα μυστικά ευζωίας της Κρήτης. Ως ευρωβουλευτές προετοιμάζουμε για την επμενη άνοιξη μια διοργάνωση η οποία θα αναφέρεται στην δυνατότητα ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Κρήτη, με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και άλλων προσωπικοτήτων από την Ευρώπη και την Ελλάδα. Γιαυτό το λόγο επισκεφθήκαμε σήμερα το οικολογικό πάρκο για να διαπισώσουμε από κοντά τη δυνατότητα αξιοποίησης του χώρου και νομίζω ότι είναι ιδανικός τόπος για να πραγματοποιηθεί εδώ μια ειδική εκδήλωση για τον τουρισμό υγείας», τόνισε ο κ. Χατζημαρκάκης.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos