Χατζημαρκάκης - ΧριστοφακάκηςΤον Δήμο Ιεράπετρας επισκέφτηκε την Πέμπτη (31/3) ο καταγόμενος από το χωριό της Επισκοπής, Ευρωβουλευτής κ.Γιώργος Χατζημαρκάκης, που έχει εκλεγεί με το Κόμμα των Φιλελευθέρων της Γερμανίας, και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ.Νίκο Χριστοφακάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προβολή των προϊόντων του τόπου μας και ιδιαιτέρως του ελαιολάδου, με τη διοργάνωση σχετικών εκθέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη Γερμανία.

Επίσης, συζητήθηκε και η προοπτική αδελφοποίησης του Δήμου Ιεράπετρας με Δήμο της Γερμανίας, ομοίου πληθυσμού και συναφών δραστηριοτήτων των κατοίκων τους, μετά από σχετική πρόταση του κ.Χατζημαρκάκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστηε τον κ.Χατζημαρκάκη για το ενεργό ενδιαφέρον του για τον τόπο μας, για τα προβλήματα και για τα προϊόντα του, εξαιτίας του οποίου, όπως είπε, ο κ.Χατζημαρκάκης δικαίως συγκαταλέγεται στην ομάδα των Κρητών Ευρωβουλευτών.

Ο κΧατζημαρκάκης από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να υπηρετεί τα συμφέροντα της Κρήτης γενικά και ειδικότερα του Νομού Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos