Χριστούγεννα στο οροπέδιο με τη Ρέα

Ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου η Ρέα,  πιστός στο ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του (μικρούς και μεγάλους  – γυναίκες και άντρες) σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει για τον Δεκέμβριο του 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου. 

      Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά,  την Κυριακή, 9-12-2018, ώρα 12:00μ.μ., στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην Πλατεία Ελευθερίας και να σας κεράσουμε καρυδόπιτες φτιαγμένες με την βοήθεια των  παιδιών, μέλι με καρύδι,  λικέρ καρυδάκι με κύριο συστατικό Το Καρύδι του Οροπεδίου Λασιθίου. 

     14-12-2018 και Ώρα 10:00 π.μ. καλούμε τους μαθητές του Γυμνασίου και  Λυκείου Τζερμιάδων να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Αντιγόνη” από την Θεατρική Συντροφιά Ηρακλείου. 

     16-12-2018, 4:00-6:00μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου “Αντώνιος Βορεάδης” οι μικροί  μας φίλοι θα έχουν  την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές στο Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι. 

Λίγο αργότερα θα προβληθεί, στον ίδιο χώρο, βίντεο-παρουσίαση : “Ταξίδι στα σχολεία του Οροπεδίου Λασιθίου μέσα από το πέρασμα των χρόνων. “

Η βραδιά θα κλείσει με την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και μια μοναδική συναυλία από την Στρατιωτική Μουσική Φρουρά Χανίων 5ηΤΑΞΠΖ/V Μεραρχίας Κρητών. 

Πολλά  βεγγαλικά  και  μπουφέ. 

   Στις 22-12-2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκδηλώσεων του Δήμου, παιδιά ηλικίας πέντε έως δώδεκα ετών, θα έχουν  την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομάδες Χριστουγεννιάτικου θεατρικού παιχνιδιού και μουσικοκινητικής αγωγής.

    24-12-2018 “ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ”

  Έναρξη: 9:00π.μ.

 Σημείο συνάντησης: Γηροκομείο Οροπεδίου Λασιθίου 

Τα χρήματα  από  τα κάλαντα σε όλο  το Οροπέδιο  Λασιθίου,  θα αξιοποιηθούν για κοινωνικό σκοπό της περιοχής.

     27-12-2018 και ώρα 5:00μ.μ. στην αίθουσα “Αντώνιος Βορεάδης” σας προσκαλούμε να  παίξουμε με γιγάντιες σαπουνόφουσκες , χορευτικά παιχνίδια και καταπληκτικά ταχυδακτυλουργικά, με τα 《Παιδιά της Γης 》.

Τέλος, 29-12-2018 και ώρα  6:00μ.μ. μην χάσετε το Magic Show από  τον ένα  και ανεπανάληπτο διάδοχο του Uri Geller …

MR ZAKRIS και την ομάδα του!!!

Υπενθυμίζουμε,  πως όλες  οι εκδηλώσεις προσφέρονται ΔΩΡΕΆΝ !

Ευχόμαστε σε όλον τον  κόσμο

 Καλές Γιορτές και 

Ευτυχισμένο το 2019!

Με εκτίμηση,

Δ.Σ. Ρέα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos