Χτύπησε μετά από 27 χρόνια ξανά το κουδούνι για τους απόφοιτους γυμνασίων του 1991
οι μαθητές και ο δάσκαλος

Το Σάββατο 4 Αυγούστου στις 8 το βράδυ μετά από 27 χρόνια χτύπησε ξανά το κουδούνι για όλους εμάς, που αποφοιτήσαμε την σχολική χρονιά 1990-1991 του 1ου και 2ου γυμνασίου Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Αυτή την φορά όμως όχι μέσα στο περίβολο των γυμνασίων μας, αλλά στο Kimzu στον ΕΟΤ Αγίου Νικολάου σε ένα χώρο διαφορετικό ήρεμο και ξένοιαστο χωρίς το άγχος των μαθημάτων μας και της καθυστέρησης μήπως πάρουμε απουσία.

Παίρνοντας τις καταστάσεις από τα δύο γυμνάσια με τα ονοματεπώνυμα των συμμαθητών μου τα διάβαζα ένα ένα και προσπαθούσα να τους θυμηθώ όλους, όπως και καθηγητές μας γιατί χωρίς αυτούς πως θα χτυπούσε το κουδούνι. Ήθελα να τους ενημερώσω για αυτή την συνάντηση με κάθε τρόπο και ευχαριστώ για την βοήθεια σε αυτό το fonien.gr, την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, το latofm, καθώς και συμμαθητές που το μετέδωσαν.

Συναντηθήκαμε σε κλίμα χαράς αλλά ταυτόχρονα και συγκίνησης, αφού στην παρέα μας αυτή την φορά κάποιοι δυστυχώς δεν ήταν και ούτε θα είναι στο μέλλον γιατί έχουν φύγει από την ζωή, όμως νοερά ήταν και θα είναι κοντά μας.

Όσοι καταφέραμε να βρεθούμε μαζί με τον γυμναστή μας Γιώργο Αποστολάκη ανοίξαμε το κουτί των αναμνήσεων εκείνης της εποχής, τις ζωντανέψαμε και περάσαμε πολύ όμορφα.

Για τους συμμαθητές που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω υποχρεώσεων ή είναι μακριά να ξέρουν ότι θα ξαναβρεθούμε αφού έγινε η αρχή.!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos