Νίκος ΚαστρινάκηςΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚ Λασιθίου στη συνεδρίαση του την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου συζήτησε το θέμα της επιχειρούμενης διάσπασης του ΚΤΕΛ Κρήτης Α.Ε. και ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει και να αποστείλει στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Λιάπη, το παρακάτω ψήφισμα:
 
Η ενοποίηση των ΚΤΕΛ της Κρήτης αποτέλεσε αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που ήταν παραδειγματική και πρωτοπόρα για το νησί μας.
 
Αποτέλεσμα αυτής της επίπονης προσπάθειας είναι η ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με σύγχρονες, άνετες, ασφαλείς και αξιπιστες συγκοινωνίες αντάξιες των υψηλών απαιτήσεων του επιβατικού κοινού, ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
 
Κύριε Υπουργέ,
 
Σας ζητούμε να στηρίξετε και να προασπίσετε την ενότητα του ΚΤΕΛ Κρήτης και να μην επιτρέψετε τη διάλυσή του και το πισωγύρισμα μοναδικό κριτήριο τους τοπικιστικούς παραγοντισμούς.
 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Νίκος Καστρινάκης
Δήμαρχος Νεάπολης
 
 
Εκπαιδευτική Ημερίδα

Ειδική Εκπαιδευτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από την ΤΕΔΚ Λασιθίου.

Η ημερίδα απευθύνεται στους Δημάρχους-Κοινοτάρχη Νομού, Δημοτικούς –Κοινοτικούς Συμβούλους, στα στελέχη των Ο.Τ.Α. και των Δημοτικών Επιχειρήσεων

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των αιρετών και των στελεχών των Ο.Τ.Α. στις νέες ρυθμίσεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos