17ο εργασιακό καλαθοσφαίρισης Αγ. Νικολάου, κλήρωση

17ο εργασιακό καλαθοσφαίρισης Αγ. Νικολάου, κλήρωση

αναμνηστική λίγο πριν τη κλήρωση

Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ της Δευτέρας (3/10) η κλήρωση του 17ου Εργασιακού Καλαθοσφαίρισης Δήμου Αγίου Νικολάου στην καφετέρια Marine Café στον Άγιο Νικόλαο.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 15-16 Οκτωβρίου με τους εκπροσώπους των ομάδων που έδωσαν το παρών να εκφράζουν τα τελευταία τους αιτήματα λίγο πριν την κλήρωση και αφού συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν από όλους προχώρησε η διαδικασία.

Οι αγώνες θα γίνονται Σάββατο τις γνωστές ώρες 19:00 και 21:30, ενώ Κυριακή 19:30 και 21:00, με αίτημα της ΑΣΤΕΑΝ αναβάλλεται το παιχνίδι της με το Astron Hotel για την πρώτη αγωνιστική, ενώ ενδέχεται να γίνει το ίδιο και στην 2η  απέναντι στο Moritz, εάν δεν καταφέρει συγκροτήσει ομάδα. Το Astron Hotel πήρε κλειδάριθμο ώστε όλοι οι αγώνες του προγράμματος του να διεξαχθούν Κυριακή.

17ο εργασιακό καλαθοσφαίρισης Αγ. Νικολάου, κλήρωση

η κληρωτίδα της Ε.Π.Σ. Λασιθίου έτοιμη

Μετά το τέλος της κλήρωσης έγιναν οι βραβεύσεις όπου το παρών έδωσαν και παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ και πρόεδρο της επιτροπής Εργασιακού κ. Ελευθέριο Ραφαϊλάκη οι εξής: Θοδωρής Δελόγκος ως κορυφαίος σκόρερ της κανονικής περιόδου και κορυφαίους στην θέση «4». Ο Νικόλαος Καπελλάκης ως κορυφαίος στην θέση «2» και ο Τιμόθεος Μπέρκοβιτς-Ιωαννίδης σαν κορυφαίος προπονητής.

17ο εργασιακό καλαθοσφαίρισης, κλήρωση

Οι ομάδες : ΑΣΤΕΑΝ, ΤΕΙ, Ελούντα, Moritz, Κρούστας, Astron Hotel και San NicolasSpurs, είχαν εκπροσώπους στην κλήρωση.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣΛ και ιδιαίτερα τον ειδικό γραμματέα της κ. Εμμανουήλ Ατσαλάκη για την παραχώρηση της κληρωτίδας.

Περισσότερα για το εργασιακό

Print Friendly

You may also like...

%d bloggers like this: