το χαμόγελο του παιδιού
το χαμόγελο του παιδιού

Από σήμερα στη διάθεση όλων τίθεται ο αριθμός 19810, ο νέος ενιαίος 5ψηφιος αριθμός οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου μπορείτε να καλείτε (από σταθερό ή κινητό) ή να στέλνετε SMS, με τελική  χρέωση 2,46€ (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Ο αριθμός 19810 είναι διαθέσιμος από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Με κάθε κλήση ή SMS στηρίζουμε ουσιαστικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίσει τις δράσεις του 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο για κάθε παιδί στην Ελλάδα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις δωρεές των ιδιωτών. Χάρη σε όλους εμάς περισσότερα από 1.000.000 παιδιά με σοβαρά προβλήματα έχουν υποστηριχθεί ουσιαστικά.

Η κάθε κλήση, το κάθε SMS είναι ένας πραγματικός θησαυρός που αξιοποιείται με απόλυτη υπευθυνότητα, διαφάνεια και σεβασμό από τον Οργανισμό προς όφελος των χιλιάδων παιδιών που στηρίζει καθημερινά.

Η αριθμοδότηση του 5ψηφιου 19810 στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια κρατική αρχή Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), αριθμός απόφασης 18145/Φ610, 9/11/2015.

Τα νέα ηλεκτρονικά banners του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε εδώ 

Όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού μπορείτε να τους βρείτε εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos