Δήμαρχος Αγίου ικολάου, Γιάννης ΛουκαράκηςΌλα καλά κι όλα ωραία, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της λογοδοσίας του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, για το 2003, η οποία έγινε στο τέλος του 2004. (15/12).
Ο Δήμαρχος Γιάννης Λουκαράκης, παουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο, έναν απολογισμό γεμάτο αριθμούς και καταστάσεις, λέγοντας ότι όλα παν καλά.
Κατά τον Δήμαρχο, νοικοκυρεύονται τα οικονομικά του Δήμου, ενώ αποκτήθηκε η έκταση στα Φουρνιά στα Λακώνια και ξεκίνησε η ανέγερση του συγκροτήματος που θα στεγάζει τις σχολές. Ακόμα ο Δήμος, αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του τμήματος του Τ.Ε.Ι., πέτυχε την αναπροσαρμογή του μισθώματος της Μαρίνας.

Παρά τους λίγους διαθέσιμους πόρους, κατά τον Δήμαρχο παρουσιάστηκε σοβαρό πρόγραμμα, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Εκ μέρους της αντιπολίτευσης, ο κύριος Ιωάννης Δατσέρης, έχοντας πίσω του την εμπειρία χρόνων στην προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε ότι καλοί μεν οι λογαριασμοί, σωστοί, αλλά η λειτουργία του Δήμου δεν είναι λογιστικό κιτάπι.

Ιωάννης ΔατσέρηςΘα περιμέναμε, συνέχισε ο κύριος Δατσέρης, να είχε ζητήσει ο Δήμαρχος από τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, να του είχαν δώσει μια εικόνα της δικής τους λειτουργίας, την οποία θα είχε ενσωματώσει στον απολογισμό του, για να ενημερωθεί σφαιρικά το Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι τέτοιο όμως, δεν έγινε.

Τι γίνεται στα Δημοτικά Διαμερίσματα, ακούγονται πολλά, αλλά τίποτα δεν ακούστηκε στη λογοδοσία. Και τελικά, τι στόχους έχει η Δημοτική αρχή. Ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν είπε ο κύριος Δατσέρης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos