ΠροεδρείοΜετά από έντονες αντιδράσεις αρκετών μετόχων και κανέναν Λασιθιώτη να μην θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Λασιθιώτικης Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας, είπε όχι στη μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Αγιο Νικόλαο στα Χανιά.
Έτσι, κατέθεσαν υποψηφιότητα και εξελέγησαν οι κύριο Μαστοράκης και Αφορδακός, ενώ στη ψηφοφορία πειοψήφησαν, όπως ήταν φυσικό λόγω της σύνθεσης πλέον του μετοχικού κεφαλαίου, μέλη της ΑΝΕΚ, τα οποία πλέον είναι 7. Ενώ αποχωρεί ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Κ. Αλεβίζος.

Στελέχη της ΑΝΕΚΚατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το κλίμα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν έντονο αφού εκτός από η μεταφορά έδρας, τα οικονομικά στελέχη της ΑΝΕΚ, χρησιμοποίησαν διάφορα επιχειρήματα, εκ των οποίων οι ζημίες της εταιρείας, για να πείσουν για τις προτεινόμενες αλλαγές.
Από την άλλη πλευρά, Λασιθιώτες μέτοχοι, αντέτειναν ότι δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα πλέον στο νομ για να μεταφερθεί και η έδρα. Και με τις σημερινές δυνατότητες επικοινωνίας, ποιος ο λόγος.

Τα υπόλοιπα θέματα ενεκρίθησαν από τη Γενική Συνέλευση και η εταιρεία συνεχίζει τη πορεία της μέχρι την επόμενη αμφισβήτηση.

Έτσι, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Βαρδινογιάννης Ιωάννης (ΑΝΕΚ)
Γαλανάκης Εμμανουήλ (ΑΝΕΚ)
Πρωτοπαπαδάκης Σπύρος (ΑΝΕΚ)
Μπαδιερίτης Κυριάκος (ΑΝΕΚ)
Μπαλής Αριστοτέλης (ΑΝΕΚ)
Βασιλάκης Γεώργιος Ευάγγελος (ΑΝΕΚ)
Γεωρβασάκης Μιχαήλ (ΑΝΕΚ)
Μαστοράκης Γεώργιος (ΛΑΝΕ)
Αφορδακός Γεώργιος (ΛΑΝΕ)

Print Friendly, PDF & Email

Από manos