Ελληνική Μαθηματική εταιρείαΟι επιτυχόντες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η Ελληνική Μαθημα-τική Εταιρεία (ΕΜΕ) για την ΒΆ φάση του 67ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνι-σμού στα Μαθηματικά με την επωνυμία “Ο Ευκλείδης”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την 20η Ιανουαρίου 2007, είναι κατά τάξη από τον νομό Λασιθίου οι παρακάτω:

• ΒΆ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
1 ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
2 ΡΕΛΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

• ΑΆ ΛΥΚΕΙΟΥ
1 ΒΑΣΑΜΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ 2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

• ΒΆ ΛΥΚΕΙΟΥ
1 ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
2 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Οι παραπάνω μαθητές θα διαγωνιστούν στην τρίτη και τελευταία φάση του δια-γωνιμού 24η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η ο-ποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθήνα στο κτήριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α (μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη) στις 09.00 –12.00 π.μ.
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετώ του Πανεπιστημί-ου Αθηνών και ώρα 11.00 π.μ. θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα δια-κριθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ».
Το Παράρτημα Λασιθίου της ΕΜΕ συγχαίρει τους παραπάνω μαθητές για την ε-ξαιρετική τους επιτυχία καθώς επίσης τους γονείς, τους καθηγητές και τα σχολεία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία και στον «Αρχιμήδη».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos