Ο διοικητής κόβει τη πίταΤη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε τη Παρασκευή (19/1) το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με ευχές για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας, ψιθύρους, αλλά και ερωτήματα για το σχέδιο επέκασης του, στα οποία προσπάθησε να απαντήσει ο διοικητής, μάλλον ατυχώς.

Την τελετή τίμησαν με τη παρουσία του, ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Νομάρχης Λασιθίου, ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, Μιχάλης Κλώντζας, οι διοικητές των νοσοκομείων Ιεράπετρας και Σητείας, πολιτευτές και πολλοί εργαζόμενοι. Ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου.

Ο Διοικητής Πάνος Σπαθαράκης, αναφέρθηκε στην επικείμενη έναρξη των εργασιών για τη ΒΆ φάση μετά από πολλά προβλήματα, αλλά μίλησε και για την έλλειψη προσωπικού. Όπως είπε, παρά τις καθυστερήσεις είμαστε έτοιμοι να αρχίσουν οι εργασίες της ΒΆ φάσης. Για την παιδιατρική κλινική, τόνισε ότι είναι έτοιμη, αλλά λόγω των γνωστών προβλημάτων με το ΑΣΕΠ, δεν έχει στελεχωθεί.

Ακόμα, ο κύριος Σπαθαράκης αναγκάστηκε να απαντήσει, όχι ιδιαίτερα πειστικά, σε ερώτηση του πρώην Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Γιώργου Μενεγάκη, για την έλλειψη σχεδίου ανάπτυξη του νοσοκομείου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη. Είπε ότι υπάρχει σχέδιο, το οποίο έχει κατατεθεί στο Υπουργείο αλλά δεν γνωρίζει σε πιο στάδιο βρίσκεται.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos