Διοικητής με Μητροπολίτη

Κοπή πίτας

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αποδείχτηκε μικρή για να υποδεχτεί, γιατρούς, εργαζόμενους και καλεσμένους για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας για το 2007, του Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Ιράπετρας. Το αδιαχώρητο ως συνήθως δημιουργήθηκε, αλλά τα παράπονα είχαν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη προσωπικού και ΕΚΑΒ.

Στη τελετή βρέθηκαν, ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Μαστοράκης, ο αντινομάρχης κ Αναστασάκης, νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής Γιάννης Πευκιανάκης, οι διοικητές των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου και Νεάπολης.
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, τέλεσε τον Αγιασμό και έκοψε τη πίτα ευχόμενος καλή χρονιά, ευτυχισμένη και χαρούμενη.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νεκτάριος Παπαβασιλείου, μιλώντας στους παρισταμένου είπε ότι στα τρία περίπου χρόνια που είχε τι τιμή να βρίσκεται στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου, προχώρησε με έναν και μοναδικό άξονα. Να επιλύει τα προβλήματα του παρόντος χωρίς πισωγυρίσματα και να δημιουργεί το περιβάλλον μέσα από το οποίο θα κληθούν όλοι να ανταπεξέλθον στις προκλήσεις. Διάβασε δε θα μηνύματα των απόντων από την εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Κουρίνος, υποσχέθηκε ότι το προσωπικό θα συνεχίσει να δίδει τον καλύτερο του εαυτό, παρά τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις και τνισε ακόμα ότι οπωσδήποτε θα πρέπει να δημιουργηθεί ο σταθμός του ΕΚΑΒ στην Ιεράπετρα.
Από τη πλευρά του ο Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης διαβεβαίωσε για την ενίσχυση του προσωπικού, ενώ ο Γιάννης Πευκιανάκης, υποσχέθηκε ότι η έγκριση του νέου οργανισμού βρίσκετι σε καλό δρόμο.
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανόλης Μαστοράκης, ανάμεσα στις ευχές, υπενθύμισε ότι δεν συμμετέχει πλέον εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.

Τέλος τα δύο φλουριά, δόθηκαν με κλήρωση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos