Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΑγαπητοί Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Ακόμα μία νέα χρονιά το 2005 παίρνει τη θέση ενός χρόνου, του 2004, που αποτιμήθηκε σαν χρόνος με τις μεγάλες περιφερειακές συγκρούσεις που σίγουρα κόστισαν σε ανθρώπινες ζωές και στέρησαν την ελπίδα για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, ένα κόσμο καλύτερο , όπως όλοι οι απλοί και άδολοι άνθρωποι θα τον προσδοκούσαν.

Το 2005 μπαίνει στη ζωή μας με μία νέα ελπίδα, μία νέα προοπτική.

Μια ελπίδα που είμαστε υποχρεωμένοι από τη φύση μας σαν άνθρωποι να την διαχέουμε και να την ανατροφοδοτούμε.

Γιατί για κάθε χρονιά που περνά, έχουμε όλοι μας την ανάγκη να αποτιμήσουμε τις δυσκολίες αλλά και να αναθερμάνουμε την αισιοδοξία μας και την ελπίδα για ειρήνη και μία καλύτερη ζωή.

Εύχομαι, λοιπόν, η νέα χρονιά να είναι για όλο τον κόσμο μία χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία. Μία χρονιά ευόδωσης των προσδοκιών και των ελπίδων κάθε οικογένειας.

Μία χρονιά που θα δώσει σε όλους μας τη δύναμη να ανταποκριθούμε στις ανθρώπινες αγωνίες και να καταθέσουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη μας, για τους ανθρώπους που δυσκολεύονται.

Μία χρονιά που η αντιστροφή των όρων να είναι στη σκέψη των δυνατών, που θα πρέπει να σκέπτονται πως θα έπρεπε να τους φερθούν κάποιοι αν οι ίδιοι ήταν αδύναμοι.

Αυτές οι σέψεις, αν γίνουν κτήμα μας, αν τις πιστέψουμε, αν τις κάνουμε πράξη, τότε σίγουρα θα κάνουμε ένα κόσμο καλύτερο , ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ευτυχισμένο.

Καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos