Η πίττα κόβεται με χαμόγελα !Η ετήσια γενική συνέλευση των αντιπροσώπων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, έγινε την Κυριακή (23/1) στα γραφεα του Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο.
Εγκρίθηκαν, η έκθεση πεπραγμένων έτους 2004, ο οικονομικός απολογισμός 2004, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός για το 2005.

Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, Μανόλης Πεπόνης, στην εισήγηση του, ανέφερε, ότι τη χρονιά που πέρασε η θέση, εργαζομένων και συνταξιούχων δεν καλυτέρεψε και η ανεργία παραμένει στα ίδια απογοητευτικά επίπεδα. Το εργατικό κέντρο θεωρεί ότι πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική η παρέμβαση της νέας κυβέρνησης για την καλυτέρευση ης ζωής των εργαζομένων.

Αμέσως μετά, κόπηκε η πίττα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, παρουσία του Αντινομάρχη Λασιθίου, Γιώργου Βάρδα, των Αντιδημάρχων Αγίου Νικολάου, Θραψανιώτη και Τζανόπουλου, του Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πευκιανάκη και άλλων.

Μέλη του Λασίου Κοινού, με επικεφαλής τον Κώστα Ζουράρι, αποδοκίμασαν την παρουσία του Αντινομάρχης Γιώργου Βάρδα, λόγω της γνωστής του διένεξης με τον Σφυράκη, με αποτέλεσμα ένταση στον χώρο για λίγη ώρα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos