Πλακιωτάκης, Παπαθανασίου, Τζανόπουλος

Από τα εγκαίνια

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Λασιθίου στο διαδίκτυο www.e-lasithi.gr, εγκαινίασαν το βράδυ της Τρίτης, (30/9), οι υφυπουργοί, Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου και Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης. Παράλληλα εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου. Παρέστησαν ακόμα, ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, πρόεδροι και απεσταλμένοι Επιμελητηρίων, καθώς και οι Μητροπολίτες Πέτρας και Χερρονήσου και Ιεραπύτνης και Σητείας.

Μετά από τον αγιασμό από τους Μητροπολίτες, χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, όσο και εκπρόσωποι φορέων, αλλά και ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης.
Το λογισμικό του www.e-lasithi.gr, παρουσίασαν στη συνέχεια οι δημιουργοί του, καθηγητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.
Ακολούθησε εισήγηση του μέλους του ΟΕΕ/ΤΑΚ Γ. Περάκη «Αξιολόγηση των αποτελεσμάτων προγραμματικών περιόδων 1986-2006, αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης».
από τον αγιασμό για τα εγκαίνια του ηλεκτρονικού κέντρουΤέλος ο υφυπουργός οικονομίας και οικονομικών αναφέρθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007 – 2013, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για μια σειρά θέματα που έχουν ανακύψει.
Είχε προηγηθεί η επίσκεψη των υφυπουργών και της διοίκησης του Επιμελητηρίου στον χώρο όπου δημιουργείται το Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου, όπου ενημερώθηκαν για τη πρόοδο των εργασιών.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos