ακαδημία πολιτώνΗ Ακαδημία των Πολιτών διαπιστώνοντας ότι αρκετά από τα μέλη της θα επιθυμούσαν μία πιο εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση προτίθεται για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014 να διαφοροποιήσει τα προγράμματα των Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων βάσει τριών επιπέδων:

 

  • ΕΠΙΠΕΔΟ Α: 10 τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γενικές γνώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης (κόστος 50 ευρώ/ εξάμηνο)

Θεματική Ενότητα:

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ – ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ.

Η ενότητα αυτή συμπληρώνεται από μία συνάντηση ανά μήνα (Πρωινό Κυριακής) για διοργάνωση και συντονισμό φιλανθρωπικών δράσεων, θεατρικών έργων κλπ.

  • ΕΠΙΠΕΔΟ Β: Εξειδικευμένη παρακολούθηση με τελικές εξετάσεις και e-εργασία (δέκα τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις in vivo και πέντε τρίωρες εβδομαδιαίες συμπληρωματικές διαδικτυακές συναντήσεις {κόστος 150 ευρώ/ εξάμηνο}) με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, κατόπιν επιτυχούς εξέτασης και με αναγραφή ωρών.

Θεματική Ενότητα:

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ – ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το «ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ»

Στην ενότητα αυτή χορηγούνται διαδικτυακά βιβλία και σημειώσεις

  • ΕΠΙΠΕΔΟ Γ: Πέντε Συμβουλευτικές Συναντήσεις, διάρκειας 90΄, των 10 ατόμων -ομαδική συμβουλευτική για αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων-

(Συνολικό κόστος: 100 ευρώ). *Δείτε λεπτομέρειες στην υποσημείωση 1.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από 29/06 έως και 10/09/2013. Οι κοινωνικές συζητήσεις πλαισιώνονται από κοινωνικές δράσεις, επιπρόσθετα ψυχοθεραπευτικά σεμινάρια και συμμετοχή με κείμενα στην κοινωνική εφημερίδα της Ακαδημίας:

Παράλληλα, θα χορηγείται online επιμορφωτικό υλικό και κάρτα συμμετοχής μέλους με εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Οι πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι κοινωνικές συζητήσεις είναι: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ,  ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΑΡΤΑ, ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΒΟΛΟΣ, ΔΡΑΜΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΘΗΒΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΑΜΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΑΡΓΑ, ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

  1. Σημείωση: Στις περιοχές στις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της Ψυχολογίας θα συνεχιστούν κανονικά οι διαλέξεις από το Σεπτέμβριο (Γιάννενα, Κομοτηνή, Ναύπλιο, Άργος, Νάουσα, Ξάνθη, Καστοριά, Αίγινα).

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο ετήσιο διαδικτυακό πρόγραμμα ψυχολογίας 300 ωρών με θεματική: «Ειδική Αγωγή». Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το «ΚΕΚ Όραμα». Οι κοινωνικές συζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης με πλούσιο οπτικοακουστικό  υλικό και εξειδικευμένους διδάσκοντες. Το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ ετησίως. Για την εγγραφή απαιτείται γνώση Η/Υ. Η διαδικασία εγγραφής παραμένει ίδια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τέλος Αυγούστου.

 

Διαδικασία Εγγραφής:

ü   Ιδιόγραφη αίτηση εγγραφής στο academy@aigaion.org, αναγράφοντας: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Πόλη,  ΔΟΥ,  ΑΦΜ,  ΑΔΤ, Διεύθυνση κατοικίας, Ηλεκτρονική διεύθυνση, Τηλέφωνα επικοινωνίας.

ü   Αίτηση που βρίσκεται διαδικτυακά στην εξής διεύθυνση:

http://civilacademy.ucoz.org/index/prokhryxh_anoichtwn_laikwn_panepisthmiwn_2013_2014/0-120

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου

Πουλερού Πηνελόπη: 09:00-12:00 (6941657126) για γραμματειακά–διοικητικά θέματα

Μπαλάσα Κατερίνα: 12:00-15:00 (6941657145): για γραμματειακά–διοικητικά θέματα

Διαδικασία εξόφλησης: Απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ. ΛΟΓ. 5709-051890-458 EUR

ΙΒΑΝ GR80 0172 7090 0057 0905 1890 458

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΦΜ 997817198

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

Το αποδεικτικό κατάθεσης θα σταλεί με φαξ και θα αναγράφει χειρόγραφα το ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: όνομα προγράμματος π.χ. ΑΛΠ Χαϊδαρίου ή διαδικτυακή ακαδημία και το ποσό που θα κατατεθεί με μαύρο στυλό.

Σημείωση:  Ο αριθμός φαξ είναι 2118000593

Print Friendly, PDF & Email

Από manos