Δ.Σ. ΝεάποληςΟμόφωνα ψηφίστηκαν όλα τα θέματα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου. Το Δ.Σ, αφού έλαβε υπόψη του την έκθεση πεπραγμένων και ταμειακού απολογισμού έτους 2005, καθώς και την έκθεση των ελεγκτών , οι οποίοι έχουν ορισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα ενέκρινε τον ισολογισμό έτους 2005 της Δ.Ε.Α.ΠΟ.Ν.
 
-Κατένειμε την Γ’ Δόση της ΣΑΤΑ 2006, για αναπτυξιακά αλλά και μικρά έργα και αποπληρωμές έργων που εκτελούνται στην έδρα και στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.
 
-Ενέκρινε την ανάθεση μελέτης ύψους 7.000 ευρώ , πο αφορά στατικά, ηλεκτρομηχανολογικά και ενεργητική πυροπροστασία, προκειμένου να προχωρήσει το ενταγμένο στο Leader +, έργο της μετατροπής της Φάμπρικας της Λατσίδας σε μουσείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 
 -Αποφάσισε να αναλάβει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας την δημιουργία δύο εκπαιδευτικών πακέτων στα πλαίσια του υποέργου «Ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων του Κ.Π.Ε Νεάπολης» που εντάσσονται στα πλαίσια της δράσης του και έχουν σαν θέμα το πρώτο:« Νοφαλιάς: ταξίδι στην φύση και στην παράδοση» και το δύτερο : «Θάλασσα και γλυκό νερό».
 
Μεταξύ άλλων θεμάτων, το ΔΣ ενέκρινε την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης προς Ξερολίμνη» και κατένειμε το ποσό των 7.900 Ευρώ από ΣΑΤΑ για επισκευές και συντηρήσεις των σχολικών τιρίων.
 
Αποφασίστηκε επίσης η έγκριση επείγουσας εκτέλεσης των έργων επισκευής των γεωτρήσεων στις περιοχές Αγ. Ονούφριος, Δράσι και Τριβαξώνας, οι οποίες είχαν υποστεί πρόσφατα ζημιές και ορίστηκε ο ΕΣΔΑΚ ως φορέας υλοποίησης ου έργου «Αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)», προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η μελέτη για την περιβαλλοντική αποκατάσταση του ΧΑΔΑ που υπάρχει στον Δήμο Νεάπολης.
 
Από το Δήμο Νεάπολης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos