ΙεράπετραΣτην ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/5), έγινε μια πλατιά συζήτηση τόσο για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο (πληροφορίες για νέο οργανισμό που προβλέπει μόνο δύο παθολόγους για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, διερεύνηση των κληροδοτημάτων του νοσοκομείου από τον διοικητή κ. Μαυρικάκη), αλλά και τα ζητήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την επίταξη των εκπαιδευτικών, τη λήξη της σύμβασης εργασίας των υπαλλήλων καθαριότητας, την στάση του δήμου απέναντι στους γυμναστές των προγραμμάτων του, κλπ. Επίσης, άνοιξε η συζήτηση για τις χωροταξικές μεθοδεύσεις σε σχέση με τις fast track «επενδύσεις» που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα   της δημόσιας περιουσίας και πως επηρεάζουν την περιοχή μας.

Με βάση την παραπάνω συζήτηση αποφασίστηκε:

Να υπάρξει ανακοίνωση – καταδίκη της Επιτροπής για την επίταξη των εκπαιδευτικών και τις καταστροφικές εξελίξεις που αναμένονται στο χώρο της Παιδείας.

Να επισκεφτούμε σήμερα το μεσημέρι τον δήμαρχο, κ. Αναστασάκη και να ζητήσουμε να μας ενημερώσει για το όψιμο ενδιαφέρον του δήμου και του υπερδιοικητή των νοσοκομείων του νομού.

Να επισκεφτούμε τους κ. Μαυρικάκη και κ. Γρηγοράκη (7η ΥΠΕ) αφού ενημερωθούμε καλύτερα για το νέο οργανισμό και τις προθέσεις τους για το Νοσοκομείο μας.

Να διοργανωθούν, το επόμενο διάστημα, δύο κεντρικές εκδηλώσεις μία για την Υγεία και μία για την Ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Γης και Περιουσίας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Print Friendly, PDF & Email

Από manos