Κοπή πίτας εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου 2012

epimlas_pita2012

ευλογώντας τη πίτα

Η επίσημη πρώτη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, μετά τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου 2011, έγινε το βράδυ της Τετάρτης (18/1), κατά τη κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος, που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων. Παρόντες, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, ο βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης, πρώην πρόεδροι του Επιμελητηρίου, η υποψήφια για τις ερχόμενες εκλογές με τη Ν.Δ. Ελένη Βλάσση, καθώς και μέλη του Επιμελητηρίου από όλο το νομό.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στη τρέχουσα συγκυρία της χώρας, για να απευθύνουν αμέσως μετά χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και ο βουλευτής Λασιθίου.
πίτα επιμελητηρίου Λασιθίου 2012

ο πρόεδρος καλωσορίζει τους καλεσμένους

Ο κ. Κουνενάκης αναφέρθηκε στους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω της κρίσης στη χώρα, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι θα πρέπει να στηριχτεί η εξωστρέφεια του τόπου, είτε για τα αγροτικά προϊόντα, είτε για τον τουρισμό.

Τη πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους δύναμη εκφράζοντας παράλληλα την απορία για τις αντοχές των επαγγελματιών του τόπου με όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους χώρους του Επιμελητηρίου.
Print Friendly

You may also like...

%d bloggers like this: