Έξαλλος ο κύριος Ζερβός
από τη σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια

Την Τρίτη 12/9 η κ Πετράκη, Αντιπερειφερειάρχης Λασιθίου, κάλεσε σύσκεψη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο. Εκπρόσωπος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, δεν παρέστη γιατί δεν προσκλήθηκε.

Η κ Πετράκη θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει συγνώμη για την παράλειψη. Τότε ο κ Ζερβός έξαλλος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καταφέρθηκε κατά του Οργανισμού, τη σημασία του κλπ. Δεν μπορεί φυσικά να κρυφτεί όταν χάνει τον έλεγχο….

Για πληροφόρηση,ενημερώνω ότι ο ΟΑΚ μελετά και κατασκευάζει τον ΒΟΑΚ, φράγματα, διαχειρίζεται τον Αποσελέμη κλπ. Είναι μια αποκεντρωμένη μονάδα με συμμετοχή του Κράτους, των Δήμων και της Περιφέρειας καθώς και ορισμένων συνεταιρισμών. Ουσιαστικά είναι μια αυτοδιοικούμενη αποκεντρωμένη μονάδα και λειτουργεί με βάση τις αρχές της εγγύτητας και της επικουρικότητας.

Ορισμένοι όπως ο κ Ζερβός, που σημειωτέον είνια και μέλος του ΔΣ του ΟΑΚ !!!, δεν αντέχουν άλλη άποψη, άλλη παρουσία….. Με τραγικά αποτελέσματα βέβαια. Ίσως βέβαια τον ενοχλεί ότι Πρόεδρος του ΟΑΚ είναι ο υποφαινόμενος (Δημ Κουνενάκης).

Με αυτόν τον Δήμαρχο δυστυχώς πορεύεται ο τόπος… Ο φανατισμός, ο αυταρχισμός, η εμπάθεια, είναι μια πραγματικότητα στο Δήμο… Με μεγάλη ζημία της κοινωνίας μας.

Δημήτρης Κουνενάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos