...ομπρέλες, στέγαστρα, θερμοκήπια, αλλά θέα τέλος ......
…ομπρέλες, στέγαστρα, θερμοκήπια, αλλά θέα τέλος ……

Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του Δημάρχου για τον απαράδεκτο χειρισμό της μετακίνησης του περιπτέρου. Όμως το να απαντά εκ των υστέρων στη θέση μας στο συμβούλιο είναι πρωτοτυπία και δείχνει την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!.

Προφανώς πρέπει να δικαιολογηθεί στους συμβούλους του για τον χειρισμό που έκανε και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.  Δείχνει με τον τρόπο του ότι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση για την οποία προφανώς υπάρχει υπόσχεση αλλά και ευθύνη.

Δεν απαντά όμως στα συγκεκριμένα ερωτήματα:

  1. Πώς έφερε στο συμβούλιο πρόταση γα μετακίνηση του περιπτέρου ενώ γνώριζε το έγγραφο του Λιμενάρχη ότι δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση στη  χερσαία ζώνη;.
  2. Πως οδήγησε τους σύμβουλους του να ψηφίζουν μια καταφανώς παράνομη πρόταση;.
  3. Γιατί την επομένη παρέστη ο ίδιος στο Λιμενικό ταμείο για να περάσει η πρόταση του για τη τοποθέτηση του περιπτέρου;
  4. Γιατί αποποιούνται την ευθύνη της μετακίνησης, μεταφέροντας τη στους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές οι οποίοι  τελικά εγκλωβίστηκαν ;

Εντύπωση επίσης προκαλεί η παιδιάστικη δικαιολογία : Γιατί λέει σηκώθηκε το θέμα για το περίπτερο ενώ δεν έγινε κουβέντα για άλλες παρανομίες. Ποιος σας εμποδίζει, τώρα που πήραμε το λιμενικό ,να ελέγξετε όλο το παραλιακό μέτωπο και να καθορίσετε κανόνες; Το θέμα το σηκώσατε και το αναδείξατε εσείς με τους χειρισμούς σας !!!!

Γιατί καταφεύγει σε ψευδή πληροφόρηση για τον εκπρόσωπο μας στο Λιμενικό, ότι δηλαδή επικύρωσε την απόφαση, ενώ είναι γνωστό ότι για το συγκεκριμένο αποχώρησε;

Είναι λυπηρό να χρησιμοποιούνται εκφράσεις παλαιού τύπου όπως «μάσκες εξέπεσαν» κλπ. Άλλες μάσκες πέφτουν  και συνεχώς  αποκαλύπτεται το πραγματικό και γνώριμο  πρόσωπο της σημερινής διοίκησης του Δήμου σε πολλούς τομείς.

Δεν καταλάβαμε την έκφραση για τοποτηρητές μοναρχών !!! που εκφράζει υποτίθεται τη δική μας διοίκηση… Όλοι γνωρίζουν πλέον..  Οι αυταπάτες τελείωσαν….

Άγιος Νικόλαος 29/5/2015

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε ακόμα:
η υποκρισία περισσεύει

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos