Αντώνης Ζερβός, υπάρχει αυτογνωσία ;
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός

Πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας άλλο ένα μακρύ κατηγορητήριο του συμπολίτη επιχειρηματία κ. Θ. Τζανόπουλου για το πρόσωπό μου.

Προφανώς και δεν θα μπω, ούτε και τώρα, στην διαδικασία της απάντησης στα διάφορα που λέει γύρω από την “λειτουργία μου” ως δήμαρχος. Δικαίωμά του να έχει την όποια άποψη.

Υποχρεώνομαι όμως να απαντήσω μόνο ως προς την αναφορά του στην επαγγελματική εμπλοκή μου σε έργα στην περιοχή του ‘”Τσιφλικιού” , όπου σχεδιάζεται νέα μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα .

Αν πράγματι τον ενδιέφερε η αλήθεια και όχι η σπίλωση του ονόματός μου, εύκολα θα μάθαινε ότι είμαι συνταξιούχος μηχανικός εδώ και 3 χρόνια . Άρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε επαγγελματικά σχήματα . Το γραφείο μου καθώς και το αρχείο του γραφείου μου παρέλαβε και λειτουργεί, όμως χωρίς καμία εμπλοκή μου πλέον, ο συνεργάτης και εξάδελφός μου, δικαιωματικά , αφού είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε το 1990 μέχρι το 2014 που οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους με ανέδείξαν ξανά Δήμαρχο.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται σπίλωσή του ονόματός μου μέχρι σήμερα (Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, 5% σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής, αξιοποίηση οικοπέδου μου , κ.λ.π.) . Και παρ’ όλο που δεν αποδίδει συνεχίζουν ! Κρίμα . Γιατί στις μικρές κοινωνίες γνωριζόμαστε καλά και θα έπρεπε να είμασταν πιό προσεκτικοί.

Μάλλον και ο σημερινός γκεμπελίσκος , κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια  ( εννοώ ώς προς τον τρόπο σκέψης ) .

Αν δε, υπάρχουν στοιχεία να δοθούν αμέσως στην δημοσιότητα, αλλιώς πρόκειται για .συκοφαντία .

Η απαξίωση των θεσμών είναι σε βάρος του πολίτη .

Αλλά γι’ αυτό απαιτείται αυτογνωσία (;) . Υπάρχει ;

Αντώνης Ζερβός, δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Σχετικό:

Τα κλειστά ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου, μετά Ρούσου Καπετανάκη εποχή!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos