ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο νέος δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Μετά τις όποιες συστάσεις από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Γ. Προϊστάκη για αλλαγή πορείας και ρότας,   διευκρινίζουμε για μια ακόμα φορά ότι η δημοτική παράταξη ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Νέα Πορεία

είχε και εξακολουθεί να έχει ως μοναδικό στόχο της την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου Ιεράπετρας στο σύνολό του.

Στο πλαίσιο αυτό, τόσο κατά το διάστημα που μεσολάβησε από τις εκλογές έως και την ανάληψη των καθηκόντων μας, όσο κατά το τρέχον διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα δημοτική αρχή, εργαζόμαστε καθημερινά μεθοδικά και υπεύθυνα με αποκλειστικό γνώμονα μας τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και τη δημιουργία βάσεων και υποδομών για την επιθυμητή από όλους μας ανάπτυξη.

Χωρίς να υποκινούμαστε από συμφέροντα, χωρίς να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες και χωρίς να εθελοτυφλούμε, όλα τα μέλη της παράταξής μας καταβάλλουμε καθημερινά την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας, για να δώσουμε στις υπηρεσίες και στις δομές του δήμου μας ένα νέο αντιπροσωπευτικότερο για τους πολίτες της Ιεράπετρας πρόσωπο.

Χωρίς να αποκλείουμε συμπολίτες μας και χωρίς να προβαίνουμε σε ιδεολογικές διακρίσεις, μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες προχωράμε στην υλοποίηση του έργου μας, μετά και την απαίτηση των συμπολιτών μας, η οποία φάνηκε στις τελευταίες εκλογές, για ανανέωση και αλλαγή .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos