Αποκατάσταση παραλίας στην αρχική της κατάσταση
Περιμένουμε από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες να αποκαταστήσουν τη παραλία μας στη κατάσταση που ήταν πριν τη παρέμβαση

Αξιότιμοι κύριοι

Φαίνεται καλά στη φωτογραφία η παρέμβαση που έκαναν Υπηρεσίες  του Κράτους,  πριν από λίγους μήνες στη περιοχή αυτή που είναι ενδιάμεσα στη Γρα Λυγιά με το Στόμιο.

Ήρθαν , μάζεψαν την άμμο από την παραλία μας και την έκαναν σωρούς, και έκαναν κάποιες εργασίες εκεί που σκα το κύμα .

Ενημερωτικό δελτίο , ή ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ποτέ.

Κοντινοί στη παραλία αυτή κάτοικοι, έκαναν παρέμβαση και διαμαρτυρία , για την αποκατάσταση της παραλίας όπως ήταν πριν, αλλά μετά από πολλές τηλεφωνικές επαφές με αρμόδιους της Περιφέρειας (Περιφερειακούς Συμβούλους) και  Υπηρεσιών , το μόνο που κατάφεραν οι κάτοικοι ήταν να έρθουν και να κλείσουν τους λάκκους που είχαν ανοίξει στη παραλία, και πρόσφατα άνοιξαν διόδους διαφυγής των πλημμυρικών νερών προς τη θάλασσα.

Περιμένουμε από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες να αποκαταστήσουν τη παραλία μας στη κατάσταση που ήταν πριν τη παρέμβαση, και να τοποθετήσουν την άμμο που έκαναν σωρούς στην αρχική της θέση.

Ρώτησα μία  κοντινή  στη περιοχή κάτοικο και η απάντηση της  ήταν :

Δυστυχώς είμαι πολύ απογοητευμένη με αυτή την υπόθεση  γιατί είχαμε μια ωραία παραλία και την κατέστρεψαν. Η παραλία αυτή είχε καθημερινά αρκετό κόσμο που έκανε μπάνιο, και  φέτος κανένας δεν ήρθε  για μπάνιο ούτε και εμείς ακόμη.  Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά, που κατέστρεψαν μια πολύ όμορφη παραλία.

Εμείς απλά περιμένουμε τη πλήρη αποκατάσταση .

Με  εκτίμηση

Μανώλης Λουτσέτης του Γεωργίου

Γρα Λυγιά Ιεράπετρας

21-10-2018

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos