Ασύνδετο το τουριστικό προϊόν με τις δράσεις του δήμου!
πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου δήμου Αγίου Νικολάου

Ανοίγοντας την σελίδα του δήμου http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/ θα ανακαλύψει ότι ο τουρισμός της περιοχής μας παραπαίει ή βρίσκετε σε χέρια μη σχετικών με το αντικείμενο. Κατάδυση θεωρείτε το ψαροτούφεκο (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/destinations/coastline/), στον περιπατητικό τουρισμό δεν αναφέρετε πουθενά η χρονική περίοδο που με ασφάλεια μπορεί ο επισκέπτης να διασχίσει ένα φαράγγι, μια διαδρομή κλπ, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ατύχημα

(http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/experiences/activities/cycling-trekking/), στην δράση της κωπήλατης ιστιοσανίδας δεν υπάρχει κανένα πεδίο ή διαδρομή που να προτείνεται για να λάβει μέρος ο επισκέπτης χειμώνα καλοκαίρι (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/experiences/activities/windsurfing-sup/),

Τα μοναστήρια είναι άγνωστο για το πότε δέχονται επισκέπτες ή αν λειτουργούν καν (Καρδαμούτσα, Βραχασώτης…), το ίδιο και οι εκκλησίες (Βιγλί, ξωκλήσια…)   (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/experiences/religion/#). Στις σοβαρές δράσεις των χωριών όπως της Πρίνας με την γιορτή μελιού δεν αναφέρετε πουθενά πότε γίνετε η δράση αυτή (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/destinations/inland/prina-2/), το ίδιο και στην γιορτή εφτάζυμου στον Κρούστα (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/destinations/inland/kroustas/). Πού μπορεί να αναζητήσει ο επισκέπτης αυτά τα προϊόντα;  Στο οροπέδιο του καθαρού η πρώτη φωτογραφία είναι χειμωνιάτικου τοπίου (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/destinations/inland/plateau-katharo/) χωρίς η περιοχή να έχει αναπτύξει χειμερινό τουρισμό!

Που είναι η φωτογραφία που αναφέρετε για την αρχαιολογική συλλογή της Νεάπολης (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/destinations/inland/neapoli/).

Το σπήλαιο της Μιλάτου το οποίο διαφημίζετε στην ιστοσελίδα του δήμου είναι το μοναδικό προσβάσιμο σπήλαιο της περιοχής, εντούτοις δεν διαθέτει στοιχειώδη φωτισμό για την ασφάλεια των επισκεπτών! Και φυσικά δεν αναφέρετε στο τμήμα για τις εκκλησίες του δήμου  (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/experiences/culture/museums-sights/milatos-cave/).  

Στην δράση Γάμος είναι αυτό που η σελίδα είναι αρκετά καλή! (http://www.agiosnikolaoscrete.com/el/experiences/wedding/).

Κλπ…κλπ!!

Πάρα πολλές παραλήψεις, ασάφειες και ανοργανωσιά πού δείχνει ότι ο δήμος δεν γνωρίζει ή δεν κατέχει το θέμα τουρισμός! Είναι ακριβώς αυτό που επέφερε την τουριστική παρακμή του τόπου μας, τους άδειους δρόμους της πόλη και των χωριών, ιδιαιτέρα τις απογευματινές και βραδινές ώρες! Είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ξενοδοχεία πωλούνται, αλλάζουν διαχειριστές, κατάσχονται, δεν ανοίγουν καν ή ακόμα και αλλάζουν χρήση! Η σεζόν που διανύουμε, δυστυχώς επιβεβαιώνει τα πολλά και τραγικά λάθη του τόπου μας!  

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός πράκτορας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos