ΓιορτέςΟ Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου αποφάσισε για φέτος να μη προβεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού στα πλαίσια της εορταστικής ατμόσφαιρας των ημερών,
αντίθετα θα προσπαθήσει να βοηθήσει ορισμένες αναξιοπαθούσες κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας, προσφέροντας τους ένα χρηματικό ποσόν.

Το σε ποιους και πόσα δεν θα δημοσιευτεί, γιατί το απαγορεύει η μετριοφροσύνη των ανθρώπων που πήραν αυτή την απόφαση.
Νομίζω ότι πρώτο μας μέλημα είναι αυτές τις ημέρες να μειώσουμε το έλλειμμα ευτυχίας που δυστυχώς όλο και μεγαλώνει… Μεγαλώνει γιατί μεγαλώνουν και τα αποτελέσματα από έννοιες όπως η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού, ελαστικά ωράρια, εισοδηματική πολιτική τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρνια, πολυκαταστήματα και άλλα πολλά.
Με άλλα λόγια δεν νομίζω ότι με το να βάλουμε λίγα λαμπιόνια παραπάνω και να ακούγεται μουσική στους δρόμους θα αλλάξει η διάθεση του κόσμου της πόλης μας.

Στο δια ταύτα τώρα!
Εμείς οι έμποροι φίλε Αντιδήμαρχε Μ. Θραψανιώτη παόλη την «τιμολογιακή μας πολιτική» των δεκαήμερων προσφορών όλο το χρόνο και των δύο σαρανταημέρων εκπτώσεων βλέπουμε «κάθε πέρυσι και καλύτερα».
Καλυτερεύουμε τον διάκοσμο στα μαγαζιά μας, φέρνουμε καλύτερα και με περισσότερη ποικιλία εμπορεύματα, τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε! Αλλά και τίποτα δεν γίνεται.
Εσείς στα κέντρα αποφάσεων μπορείτε να βοηθήσετε, βάζοντας φρένο στην αύξηση των ανταποδοτικών τελών του Δήμου, να φροντίζετε ώστε τα εκάστοτε έργα (όπως τώρα στην πλατεία), να τελειώσουν στο χρόνο που πρέπει και να λύσετε επιτέλους το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης ανεξάρτητα πολιτικού κόστους.

Αυτά τα ολίγα και χρόνια μας πολλά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΔΟΒΙΤΣ
Έμπορος

Print Friendly, PDF & Email

Από manos