Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου ..
Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών

Μετά και το σάλο που προκάλεσε η άποψη Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Ρεθύμνης σχετικά με την διακυβέρνηση της χώρας, κατά την διάρκεια Εσπερίδας που διοργάνωσε το Κίνημα μας στις 16 Απριλίου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα ανόητα και συκοφαντικά που ακούστηκαν.

Επειδή είμαστε πραγματικοί δημοκράτες και όχι αλά κάρτ, δίνουμε το δικαίωμα σε όποιον παραβρεθεί στις ανοικτές μας εκδηλώσεις να πει την άποψη του αλλά και να ρωτήσει ότι και αν τον απασχολεί. Οι θέσεις, οι Αρχές και οι Αξίες του Κινήματος είναι καταγεγραμμένες στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και προσβάσιμες  σε όλους να τις μελετήσουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο που είναι αναρτημένο στην «Σελίδα» μας στο facebook, ο κ. Πολοπετράκης δεν υπήρξε ομιλητής αλλά εξέφρασε προσωπική άποψη ως ακροατής και δεν εκφράζει το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών, όπως επισημάνθηκε ρητώς από τον συντονιστή της δημόσιας αυτής Εσπερίδας. Για τον λόγο αυτόν δεν ασχοληθήκαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο με την πρόταση του, αφού πιστεύουμε στην Λαϊκή Κυριαρχία και στην άσκηση εξουσίας από τον Ελληνικό λαό, όπως σαφώς ορίζει το Σύνταγμα μας.

Αναρωτιόμαστε, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης που δηλώνει ανήσυχος  και τρομάζει με τον τίτλο του κινήματος μας και που αναρωτιέται από τι να απελευθερωθούμε, δεν πιστεύει πως  επιβάλλεται να ελευθερώσουμε επιτέλους την Πατρίδα μας, από τα δυσβάστακτα δεσμά της πνευματικής και οικονομικής εξαρτήσεως, που της επιβλήθηκαν δόλια και ύπουλα από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας;

Προφανώς κ. Μαρινάκη, έχετε αποδεχτεί τους Φούχτελ που κουμαντάρουν την Πατρίδα μας, την προδοσία που οι ίδιοι οι πολιτικοί ομολογούν μέσα στην βουλή και την καταδικασμένη Ελληνική κοινωνία που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση, στην αναγκαστική μετανάστευση και στις αυτοκτονίες, εμείς πάλι όχι.

Ποιο Σύνταγμα ισχύει κ. Μαρινάκη, όταν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το έκαναν ναι, όταν καταπατούνται βάναυσα τα δικαιώματα του πολίτη αλλά και η ανεξαρτησία της χώρας; Σε ποια δημοκρατία αναφέρεστε όταν καταδικάζετε και θίγετε την αξιοπρέπεια ενός πολίτη και μάλιστα εκλεγμένου, επειδή είπε δημόσια την άποψη του; Αυτά ακριβώς που κάνετε απειλούν την δημοκρατία κ. Δήμαρχε.

Δεν σας τρομάζει που ενώ εορτάζουμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την επαναφορά του Συντάγματος, κάποιοι καταλύουν το Σύνταγμα με τέλεια μεθόδευση και σχεδιασμό, υπακούοντας ξένες οδηγίες και διαταγές παρά τη θέληση του Ελληνικού λαού, εις βάρος του, και μάλιστα με τη μεταφορά των εξουσιών εκτός Ελλάδος;

Προτείνουμε, λοιπόν στον κύριο Δήμαρχο, με τις «ιδιαίτερες» και επιλεκτικές ευαισθησίες έναντι της  συνταγματικής νομιμότητας, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνης, να σταθούν στο πλάι των Ελλήνων πολιτών και να αγωνιστούν ενάντια στους αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τη βάρβαρη αυτή επέλαση της ξένης επιβουλής κατά της λαϊκής κατοικίας, η οποία θα πλήξει τα μικρά και μεσαία κοινωνικά στρώματα με ανεξέλεγκτες συνέπειες!

Καλούμε τους λεγόμενους πολιτικούς και πνευματικούς ταγούς να εγκύψουν λίγο στην καρδιά του λαού, που τους ανέδειξε με την ψήφο του, και να αφουγκραστούν το αγκομαχητό της! Ενός λαού προδομένου και απατημένου, από τις ηγεσίες του!

Όσο για τον οχετό, τη λάσπη και τις ύβρεις που ο κ. Μανουσογιάννης της Λαϊκής Συσπείρωσης εξαπέλυσε, είναι προφανώς τα χαρακτηριστικά της δικής του προσωπικότητας και του χαρακτήρα του. Τελικά ο ακροδεξιός φασισμός δεν απέχει από τον αριστερό φασισμό, μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον τρόπο του κυρίου αυτού απέναντι σε έναν συνάδελφο του στο Δ.Σ.. Χωρίς ίχνος σεβασμού στο δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης, κάτι σίγουρα άγνωστο για εκείνον.

Του επιστρέφουμε επίσης τους παρωχημένους χαρακτηρισμούς που προωθούν και εκστομίζουν για να λοιδορήσουν και να συκοφαντήσουν ό,τι πατριωτικό παρουσιάζεται, τα όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, που στοχεύουν στην κατάργηση της εθνικής μας ταυτότητας και στην μετατροπή του λαού μας σε μια πολυπολιτισμική μάζα άβουλων πολιτών, μέσω της μαζικής πληθυσμιακής αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού της Πατρίδας.

Το Άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει: «Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης και από όλο τον κόσμο».

Η δημοκρατία αντέχει την άλλη άποψη, οι δημοκράτες… όχι;

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos