απογοητευτική εικόνα ...!!!
απογοητευτική εικόνα …!!!

Είναι λυπηρή η εικόνα που παρουσιάζει η κοινοβουλευτική μας αντιπροσωπεία τις τελευταίες ώρες. Σε μια συζήτηση, με τη χώρα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική κατάρρευση, ο Έλληνας πολίτης βλέπει κάποιους που δεν καταλαβαίνουν ……

Με λύπη βλέπουμε το θλιβερό θέαμα των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, αντί να ομονοήσουν και η συζήτηση να στραφεί επί της ουσίας “τώρα τι κάνουμε;”, καθένας τον δικό του χαβά, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.

Οι Συριζαίοι, εγκλωβισμένοι στις ερασιτεχνικές τους κινήσεις πασχίζουν να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τα συνήθη συμφέροντα που εκπροσωπούν, το ΚΚΕ κριτικάρει εκ του ασφαλούς ως μόνιμη αντιπολίτευση και η Χρυσή Αυγή δίδει συγχωροχάρτι στη χούντα.

Μόνο να ακούσει κανείς το ύφος του κάθε ομιλητή, καταλαβαίνει ότι η ξερή κεφαλή όλων εκεί μέσα, δεν αλλάζει. Βλέπετε, οι περισσότεροι έχουν κάνει τη δουλειά τους.

Το εκτός βουλής πολιτικό ΑμεΑ, ο Γιωργάκης, έχει και άποψη: Εάν είχε υποστηριχθεί η πρότασή μου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, όλες οι πλευρές στην ΕΕ και στην Ελλάδα θα ήταν σήμερα σε πολύ καλύτερη θέση.

Οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας τρίβουν τα χέρια τους.

Παντέρμη διχαλόβεργα που σας βγαίνει !!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos