Νέα Δημοκρατία Ξεκινάμε σήμερα την προσπάθεια να θεμελιώσουμε μία συνεργασία, μία συνεύρεση με ανθρώπους που όπως και εμείς, ονειρεύονται να γίνει πιο όμορφος, ο όμορφος τόπος μας Να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι στις προσπάθειες όλων εκείνων που οραματίστηκαν αλλά και μόχθησαν για αυτό που έχουμε σήμερα. Είναι όμως δύσκολο σε μια τέτοια στιγμή να μην παρασυρθεί κανείς να πει όμορφα και μεγάλα λόγια.

 
Για αυτό θα περιοριστώ να καλέσω κάθε συμπολίτη να βρεθούμε, να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι όσοι έχουμε κέφι, θέληση και χρόνο, να ζυμώσουμε τα αισιόδοξα όνειρα μας με την γνώση, τις εμπειρίες κα τα βιώματα μας σαν σοβαροί ενήλικες ώστε να καταστρώσουμε ένα σχέδιο δουλειάς που θα το καταθέσουμε στους δημότες του μεγάλου πια Δήμου μας, ζητώντας τους να το κάνουν πιο πλούσιο, πιο δημιουργικό, πιο ρεαλιστικό και αποτελεσμαικό.
 
Σήμερα φίλοι μου, καταθέτω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος στον όμορφο Δήμο μας και ζητώ την βοήθεια όλων όσοι έχουν μεράκι, αγάπη, και φυσικά χρόνο να διαθέσουν σε μια συλλογική προσπάθεια πέρα από προσωπικές αντιπαραθέσεις ,φιλίες, κόμματα και συμφέροντα.
 
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ένας από τους πιο όμορφους του τόπου μας, έχει ανάγκη από πλατιά συναίνεση, από νέες ιδέες, πιο γενναίο και σύγχρονο οραματισμό και κυρίως κοινή προσπάθεια.
 
Είναι ανάγκη να αξιοποιήσουμε το δυναμικό των ανθρώπων από άλλες χώρες που ζουν εδώ, να αφσυγκραστούμε τις εμπειρίες, τις ιδέες και τα βιώματα τους και όλοι μαζί να βελτιώσουμε την ζωή μας(κυρίως τον χειμώνα) και να αναστρέψουμε τον οικονομικό μαρασμό μας,
 
Με την βοήθεια καλλιτεχνών, λόγιων, πολιτικών ντόπιων και ξένων» να βελτιώσουμε όχι μονάχα την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα δηλαδή την ΖΩΗ αυτής της πόλης και των χωριών του Δήμου μας.
 
Κωστής Τσουκάκης
 Υποψήφιος Δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email

Από manos