αλλά αυτό βρίσκεται στην Αυστραλία

Skate park

Αποφασίσαμε, να σας γράψουμε μετά από μια σειρά απρόσμενων και ντροπιαστικών για τον εικοστό πρώτο αιώνα γεγονότων.
Έπειτα από τις ήδη γνωστές μας συναντήσεις με τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο κ. Μπελούκα, οι ελπίδες μας για την κατασκευή του σκέιτ-παρκ ήταν τεράστιες. Οι ελπίδες δεν ήταν μόνο για το πάρκο αλλά μήπως και αλλάξει η στάση των κατοίκων της πόλης ως προς το όχι και τόσο αρεστό άθλημα μας. Αντίθετα, η στάση των ανθρώπων έγινε πιο επιθετική και χωρίς καθόλου κατανόηση και σεβασμό.

Μας αντιμετωπίζουν ως παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Πολλές φορές μάλιστα, μας έχουν βρίσει, χτυπήσει, πετάξει νερό, ακόμα και την αστυνομία έχουνε φέρει. Συνήθως όμως εμείς δίνουμε τόπο στην οργή και με περισσή κατανόηση φεύγουμε από όπου μας διώχνουν χωρίς να έχουν κάποια συγκεκριμένη αρμοδιότητα στο χώρο αυτό. Όχι τίποτα άλλο αλλά και όσες προσπάθειες έχουν γίνει από έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον κ. Κορομπύλια πάνε χαμένες εξαιτίας μερικών στενόμυαλων και κακότροπων. Η πλειοψηφία των οποίων είναι πολύ γνωστοί και χαίρουν άφθονο σεβασμό από την τοπική κοινωνία. Αυτοί, οι οποίοι θεωρούνται να είναι διανοούμενοι και πολιτισμένοι, αυτοί προβαίνουν σε βιαιοπραγίες και άλλες ταπεινωτικές προς εμάς πράξεις.
Μέχρι και σε σημείο να βάλουν στα ψέματα τον συναγερμό ενός γραφείου για να βρούμε εμείς τον μπελά μας έχουνε φτάσει.
Και ω, ναι ακόμα και <<τα κωλόπαιδα που κάνουν φασαρία>> έχουν δικαιώματα και αιτήματα και από εδώ και στο εξής θα συμπεριφέρονται έτσι όπως αρμόζει στους οξύθυμους επικριτές μην έχοντας καμία θέληση να απειλήσουμε, μοναχά να αμυνθούμε στην κλειστόμυαλη κοινωνία που ζούμε. Διότι, δεν φταίνε σε τίποτα να καλούνται οι γονείς μας στο αστυνομικό τμήμα για να τους γίνει σύσταση επειδή τα παιδία τους κάνουν σκέιτ.
Γιατί δεν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στο δήμο και στην αστυνομία ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι γονείς μας να τραβάνε αυτή τη ταλαιπωρία και εμείς αυτόν τον εξευτελισμό
Όχι και επειδή είμαστε μικρότεροι να μας ντροπιάζουν έτσι.

Απλά, δεν γίνεται….

 

Τα ονόματα των διαμαρτυρόμενων νέων βρίσκονται στη διάθεση μας

Print Friendly, PDF & Email

Από manos