Κίνηση Κρητών, 2η διαμαρτυρία για συμβολαιογράφους
Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών

Τι και αν οι Συμβολαιογράφοι της Κρήτης, προς τιμήν τους, είχαν αποφασίσει τη συνέχιση της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 16/09/2018.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 11.30 π.μ. στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, συνεδριάζουν ξανά, χωρίς να το έχουν δημοσιοποιήσει…, με αποκλειστικό θέμα την αναστολή αυτής της απόφασης.

Προφανώς κάτω από την πίεση των τραπεζών και των εγκάθετων κυβερνόντων μετά από απαιτήσεις των «φίλων» μας ευρωπαίων, αφού μέχρι τέλος Απριλίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα και για το Δημόσιο για χρέη πάνω από 500 ευρώ, ώστε να συνδράμουν στις δεσμεύσεις για 10.000 πλειστηριασμούς εντός του 2018.

Αναρωτιόμαστε, τόση ήταν η ευαισθησία τους για την χειμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, που υποκύπτουν στους εκβιασμούς των κατακτητών; Ικανοποιήθηκε το λογικό, συνταγματικό και ανθρώπινο αίτημα τους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ή ετοιμάζονται να την παραχωρήσουν στα κοράκια που καραδοκούν, με ελαφρά την καρδία, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό; Δεν γνωρίζουν ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα πλήξουν με μαθηματική ακρίβεια τα μικρά και μεσαία κοινωνικά στρώματα και ιδικά στην Κρήτη οι αντιδράσεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες;

Οι πρόθυμοι πιστοποιημένοι συνεργάτες των δοσίλογων πολιτικών, που αν προχωρήσουν σε αυτό το έγκλημα για να αποκομίσουν ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ κέρδη, θα είναι ΕΧΘΡΟΙ του ΛΑΟΥ, αυξάνονται και μέχρι σήμερα είναι οι εξής:

Εληώτη Δέσποινα (Πύργος Ηρακλείου)    Ζουμπάς Νεκτάριος (Χανιά) Παπαδάκη Ελένη (Σούδα Χανίων) Σφίγγα Ιωάννα (Ηράκλειο) Σαββάκης Μιχαήλ (Χερσόνησος)

Ένα είναι σίγουρο, στις μικρές κοινωνίες της Κρήτης, οι πρόθυμοι εξυπηρετητές της εξόντωσής μας θα είναι στοχοποιημένοι στις συνειδήσεις όλων μας, καθώς δουλεύουν για ένα ανήθικο, παράνομο σύστημα αναγκαστικής παράδοσης και η κατακραυγή του κόσμου δεν θα συνοδεύει μόνο εκείνους…

Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη που αντιλαμβάνεται πλέον ότι ετοιμάζονται να μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας, παραβιάζοντας βάναυσα τα δικαιώματα όλων μας με τις μνημονιακές πολιτικές που επιβάλλουν και με παράνομες διαδικασίες εξπρές που θα γίνονται ακόμα και από μία παραλία, αφού το μόνο απαραίτητο θα είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σας καλούμε όλους, να δώσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, για να φωνάξουμε ένα δυνατό ΟΧΙ στην έκδοση μια τέτοιας καταστροφικής απόφασης και να μην επιτρέψουμε να οδηγηθεί το νησί μας σε καταστάσεις παλαιοτέρων εποχών…..

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ

ΝΑ ΜΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΟΛΩΝΕΙΑΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.

 

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos