το νοσοκομείο κέντρο Υγείας Ιεράπετρας
το νοσοκομείο κέντρο Υγείας Ιεράπετρας

Με αφορμή την εξαγγελία 41 προσλήψεων διάφορων ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας μέσω των 5μηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ η Κ.Ο Ιεράπετρας του ΚΚΕ δηλώνει τα εξής:

Αναδεικνύονται για άλλη μια φορά οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που καθιστούν το νοσοκομείο Ιεράπετρας επικίνδυνο και ανεπαρκές για την υγεία των Γεραπετρίτικου λαού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λιγοστών εργαζομένων, γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. Τα προβλήματα του νοσοκομείου δεν λύνονται με πεντάμηνες προσλήψεις-κοροϊδία, μισθών πείνας, αλλά με προσλήψεις μόνιμου και σταθερού προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων και αύξηση των δαπανών για την Υγεία στο ύψος των αναγκών απο τον Κρατικό Προυπολογισμό.

Αποδεικνύεται ότι την επόμενη μέρα των εκλογών η Ν.Δ. θα συνεχίσει την ίδια επικίνδυνη πολιτική διάλυσης της Δημόσιας Υγείας, μεταφέροντας τα βάρη στις πλάτες του λαού.

Την ίδια στιγμή και οι επίδοξοι σωτήρες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δε δεσμεύονται ούτε για αύξηση των δαπανών για την Υγεία, ούτε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Το ΚΚΕ καλεί τους Γεραπετρίτες να συνεχίσουν τον αγώνα για αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό.

Στις 25 Ιανουαρίου να αναδείξουν το Κ.Κ.Ε.  πιο ισχυρό ώστε να είναι πιο μαχητική η λαική αντιπολίτευση μέσα και έξω απο την Βουλή που θα παλεύει για τα δικαιώματά τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos