Μέλη του ιδιωτικού συνεργείουΟ νέος τρόπος καθαριότητας στον Άγιο Νικόλαο έχει αρχίσει. Παράλληλα ο Δήμος οργάνωσε την Υπηρεσία που συγκεντρώνει τις παρατηρήσεις και μαζί με τον εκπρόσωπο του εργολάβου προσπαθούν να επιλύουν καθημερινά προβλήματα.
Εκτιμούμε πως οι άνθρωποι καταβάλλουν προσπάθεια, η διαφορά στην καθαριότητα είναι εμφανής και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια όταν μάλιστα επεκταθεί η καθαριότητα σε όλο το χώρο ευθύνης, αρχίσουν τα πλυσίματα των δρόμων, των κάδων κλπ.

Κι ενώ λοιπόν με αγωνία και καθημερινό τρέξιμο προσπαθούμε να έχουμε την πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα καθαρά, τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για τους επισκέπτες, βλέπουμε ξαφνικά κάποιοι να ανησυχούν μάλλον… γιατί πάει καλά η καθαριότητα. Ίσως τα προσωπικά κίνητρα και οι απόψεις να είναι για ορισμένους πάνω από την αντικειμενική πραγματικότητα, όμως για τους υπόλοιπους αυτό που ενδιαφέρει είναι να έχουμε μια καθαρή και φροντισμένη πόλη και Διαμερίσματα.
Να θυμίσουμε επίσης ότι η απόφαση για την καθαριότητα πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από τον συνδυασμό που διοικεί τον Δήμο και ότι πολλά ειπώθηκαν τότε, τα οποία μονότονα επαναλαμβάνονται σήμερα.
Ας λάβουν επίσης ορισμένοι υπόψη τους πέρα από μεμψιμοιρίες, ότι την καθαριότητα την πραγματοποιούν εργαζόμενοι οι οποίοι προσπαθούν αρκετά, ανεξαρτήτως της εργασιακής τους σχέσης. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι του Δήμου που έχουν την ευθύνη και την επίβλεψη του συγκεκριμένου έργου. Και όλοι αυτοί μαζί δικαιούνται ένα καλό λόγο για το έργο που παράγουν…

Άγιος Νικόλαος 16 Απριλίου 2008

Το Γραφείο Τύπου Του Δήμου Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos