Κύριε Δήμαρχε

Η τοπική κοινωνία περιμένει την δική σας άμεση και καίρια παρέμβαση για να δώσετε τις απαντήσεις που δικαιούνται όλοι οι πολίτες ….

Διαμαρτύρομαι  εντονότατα τόσον εγώ  όσο και οι δημότες μας για την εικόνα των έργων και για τη ποιοτική κατάσταση των υδάτων που τροφοδοτούν με νερό το υδραγωγείο της Ιεράπετρας  .

Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών, βίντεο και αναπάντητων από εσάς δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που αφορούν ένα τόσο σοβαρό θέμα  έχουν  προκαλέσει αναστάτωση. Σας ζητώ να προχωρήσετε στην άμεση ενημέρωση των δημοτών μας ως έχετε υποχρέωση από το νόμο, και να απαντήσετε επί της ουσίας των δημοσιευμάτων που δύο χρόνια τώρα αποφεύγετε να απαντήσετε.

Η τοπική κοινωνία περιμένει την δική σας άμεση και καίρια παρέμβαση για να δώσετε τις απαντήσεις που δικαιούνται όλοι οι πολίτες και να σταματήσει η αρνητική φημολογία που έχει ήδη ξεσπάσει , και έχει κάνει τη πόλη μας πρώτη στη κατανάλωση εμφιαλωμένων νερών. Ακράδαντη απόδειξη το σερβίρισμα του εμφιαλωμένου νερού από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης πριν καν παραγγείλεις οτιδήποτε.

Οι πολίτες κ. Δήμαρχε ζητούν υπεύθυνες απαντήσεις και όχι υπεκφυγές και αοριστολογίες.

Επίσης, είναι σκόπιμο να δημοσιοποιήσετε και να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα του δήμου μας ώστε να είναι στη διάθεση κάθε έλληνα πολίτη.

1) Τα αντίστοιχα  έγραφα από τις μετρήσεις της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου μας.

2)Τα αποτελέσματα  και την αξιολόγηση των  δειγματοληψιών.

3)Την τεχνική έκθεση της υπηρεσίας ύδρευσης για την ποιοτική κατάσταση του νερού ύδρευσης της Ιεράπετρας .

Οι ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν γίνει από την ανάληψη των καθηκόντων σας το 2014 , κάντε τις έστω τώρα το 2018. Διαφορετικά σας δηλώνω ότι θα εξαντλήσω  κάθε δυνατότητα που μου  δίνει ο νόμος.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα «η σιωπή δεν είναι χρυσός» εκ μέρους σας.

Αναμένω την άμεση και καίρια αντίδραση σας και πιστεύω ότι θα πράξετε αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις.

 Με εκτίμηση

Μανώλης  Λουτσέτης του Γεωργίου

και της Μαρίας Χαραλαμπάκη

Γρα Λυγιά Ιεράπετρας 20-10-2018

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos