μίσθωση κτιρίου του ΟΤΕ, εχθρός η νομιμότητα
τα κτίρια του ΟΤΕ στον Ξερόκαμπο

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε ως μη σύννομη και για διάφορους λόγους την απόφαση για τη μίσθωση κτιρίου του ΟΤΕ για τις ανάγκες του Δήμου. 

Εμείς εξ αρχής είχαμε διαφωνήσει για τη μεταφορά του Δημαρχείου εκτός Πόλης και αντιπροτείναμε την εξασφάλιση μόνιμης στέγης εντός σχεδίου.

Δεν θα υπεισέλθουμε στα θέματα που η αποκεντρωμένη εκτίμησε ότι είναι βάση για την απόρριψη. Το εντυπωσιακό είναι η αντίδραση του κ Ζερβού που εκθέτει το Δήμο ….

Σημειώνουμε μερικές από τις απόψεις  του όπως δημοσιεύτηκαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ:

«… ξαναβάζω το θέμα ώστε να μην αφήσω περιθώρια σε κάποιους να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη μας …!!!»

«αφού το θέλουν έτσι, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί… αν το θέλουν έτσι, θα το πάμε έτσι..!!!»

«είμαι Δήμαρχος σε ομηρία…!!!»

«Μίλησε επίσης στον δημοσιογράφο για σχέση επιρροής του πρώην Δημάρχου προς κάποιους εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης !!!»

«Ανέφερε ότι η απόφαση χρησιμοποιεί επιχειρήματα συμβούλου της αντιπολίτευσης..!!»

Και όλα αυτά επειδή δεν εγκρίθηκε η απόφαση  που επέβαλε… Αυτό δυστυχώς το κλίμα απαξίας, αυταρχισμού εμπάθειας και μισαλλοδοξίας διακατέχει τον κ Ζερβό ιδιαίτερα όταν χάνει τον έλεγχο…

Επιτίθεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που η δουλειά της είναι ο έλεγχος νομιμότητας. Είναι μια υπηρεσία που προστατεύει από παρανομίες, αβλεψίες, σπατάλες,  αδικίες. Είναι κρατική Υπηρεσία και εκπροσωπεί κυρίως τους πολίτες απέναντι στη όποια αυθαιρεσία.  Είναι μια υπηρεσία που προφυλάσσει και τους αιρετούς από σφάλματα και αβλεψίες.  Μακάρι αυτές οι υπηρεσίες να λειτουργούν  με τρόπο που να προστατεύουν το Δημόσιο Συμφέρον. Αρκετά έχει πληρώσει η κοινωνία μας την κακοδιοίκηση και την αυθαιρεσία.

Είναι απαράδεκτο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου να επιτίθεται με τέτοιο ανοίκειο τρόπο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τα στελέχη της. Προσβάλλει και το Δήμο, ευτελίζει το θεσμό.

Λυπούμαστε για αυτή τη στάση που ελπίζουμε να μην εκφράζει και την ομάδα του.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την αξιοπρέπεια, τη δουλειά  και το έργο των στελεχών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πιστεύουμε πως με αδέκαστο τρόπο θα συνεχίσουν να προασπίζουν το Δημόσιο Συμφέρον.

Άγιος Νικόλαος 19 Οκτωβρίου 2016

Σύγχρονος Δήμος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos