μόνο γερανός μας σώζει, απ' τα κακά μας χούγια
P λεωφορεία και προειδοποίηση για γερανό !!

Ο δήμος Αγίου Νικολάου, προχώρησε σε μια σωστή κίνηση στην οδό Ρούσου Καπετανάκη, κοντά στο δημαρχείο, ανοίγοντας όλη την εσοχή που υπάρχει κάτω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με ζητούμενο

να μπορούν να σταθμεύουν άνετα τα τουριστικά λεωφορεία, αλλά και του ΚΤΕΛ και να αποβιβάζουν ή να επιβιβάζουν με ασφάλεια, δηλ, πόρτες στα δεξιά, στο πεζοδρόμιο, αποσκευές κλπ.. Μάλιστα άλλαξε και η πινακίδα που αναφέρει πλέον, “P λεωφορεία”. Και από κάτω, όπως βλέπετε στη σχετική φωτογραφία, το προειδοποιητικό σήμα, για τη χρήση γερανού.

μόνο γερανός μας σώζει, απ' τα κακά μας χούγια
παρ’ όλα αυτά, η εσοχή κατειλημμένη από ΙΧ, το λεωφορείο στον δρόμο και οι τουρίστες στη μέση του δρομου

Θα περίμενε κανείς, σε έναν τόπο που ζει από τον τουρισμό, οι περίοικοι να σεβαστούν την σήμανση και να αφήσουν ελεύθερη την εσοχή αυτή …… (αυτό λέγεται αλλιώς, τουριστική συνείδηση) …..Αμ δε !!!!!!

Ι.Χ. αυτοκίνητα μέσα αφημένα, παρά το σήμα, παρά τις συστάσεις της τροχαίας. Και τα λεωφορεία πάλι στη μέση του δρόμου, κόβοντας τη κίνηση στη πόλη για λίγη ώρα κάθε φορά, και κορναρίσματα από όσους περιμένουν στην ουρά.

μόνο γερανός μας σώζει, απ' τα κακά μας χούγια
και το χάος ….. καλά κρατεί !!!!

Επειδή δεν είμαστε αθρώποι, πρέπει να βγει ο γερανός μερικές φορές, να σηκώνει τους ασεβείς και να τους φιλοδωρήσει με τη σχετική κλήση παράβασης, αλλιώς τα ίδια και τα ίδια ……..!!!!!!!!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos