Μόνο ο γερανός θα μας σώσει απ' την αναισθησία μας
λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη μέση αναγκαστικά και κομμένη κυκλοφορία

Πολύ συχνό φαινόμενο στη διασταύρωση Κοντογιάννη – Ρούσσου Καπετανάκη, δηλ. στο δημαρχείο Αγίου Νικολάου. Η εσοχή δεξιά στη Ρ. Καπετανάκη μετά από πιέσεις χρόνων άνοιξε και σηματοδοτήθηκε μόνο για τα λεωφορεία; Αμ δε !!!!

Όλο και κάποιος έχει αφήσει εκεί αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτες με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να σταματούν στη μέση του δρόμου για να αποβιβάσουν ή να παραλάβουν επισκέπτες και η πόλη ασφυκτιά λόγω της αναισθησίας, αδιαφορίας, μερικών.

Μόνο ο γερανός θα μας σώσει απ' την αναισθησία μας
τουριστικό λεωφορείο στη μέση, μεγαλύτερη καθυστέρηση λόγω τουριστών με αποσκευές

Οι δύο φωτογραφίες μέσα σε διάστημα 20 λεπτών. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη μέση και στη συνέχεια το τουριστικό λεωφορείο και πάλι στη μέση διότι κάποιοι, παρ’ ότι γνωρίζουν ότι ο χώρος στάθμευσης στον ελαιώνα 50 μέτρα πιο κει έχει χώρο, αλλά και ο επί πληρωμή στην Μαρίνα διαθέτει, προτιμούν να αφήνουν το αυτοκίνητο όπου βολεύει.

Μόνο ο γερανός θα μας σώσει απ' την αναισθησία μας
η εσοχή στο Santa Marina μονίμων υπό κατάληψη και το λεωφορείο στη μέση ..

Η τρίτη φωτογραφία αφορά την εσοχή που κατασκευάστηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου Santa Marina, η οποία τελεί μόνιμα υπό κατάληψη αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, με αποτέλεσμα, σχεδόν παράλληλα με τα άλλα συμβάντα ένα λεωφορείο να διακόψει τη κυκλοφορία της πόλης σχεδόν για ένα δεκάλεπτο.

Αφού δεν καταλαβαίνουμε τελικά, μόνο ο γερανός μπορεί να βάλει σε τάξη τη κατάσταση. Αλλά δυστυχώς, η τροχαία δεν έχει το προσωπικό να αστυνομεύει όλα αυτά τα σημεία συνεχώς.Οπότε το χάος καλά κρατεί.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πάνω, Λαϊκή Αγορά ! Η οδός Κνωσού όλη ένα μποτιλιάρισμα, διότι το άλογο, συγνώμη το αμάξι πρέπει να παρκάρει έξω από το σαλούν. Μη τυχόν και κάνουμε κανά παραπάνω βήμα !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos