Ναι, άκυρες οι εκλογές του επιμελητηρίου Λασιθίου!
το κτίριο του Επιμελητηρίου Λασιθίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Κύριε «πρόεδρε» του επιμελητηρίου Λασιθίου, σε απάντηση του δημοσιεύματος σας !

Τα μέλη του επιμελητηρίου που προσήλθαν να ψηφίσουν  στις υποτονικές εκλογές μετά την υποβάθμιση που έχετε επιφέρει στον επιμελητηριακό θεσμό, γνωρίζουν ότι δεν υπήρχαν λευκά ψηφοδέλτια, άλλωστε και υποψήφιοι του ίδιου σας του ψηφοδελτίου το αναγνωρίζουν και το δηλώνουν δημοσίως.

Στις δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες στον ψηφοφόρο δίνονται όλα τα ψηφοδέλτια μαζί με το λευκό! Εσείς το λευκό το είχατε μεν, αλλά κρυμμένο;

Υπάρχει έστω και ένα καταμετρημένο λευκό ψηφοδέλτιο;

Πρωτοτυπήσατε πάλι πανελλαδικά αρνητικά!

Το λευκό ψηφοδέλτιο έχει ισχύ συνδυασμού αν δεν το γνωρίζετε!!

Κ «πρόεδρε» πολύ σωστά αναφέρετε ότι δεν παρευρισκόμουν στις συνεδριάσεις ως σύμβουλος του επιμελητηρίου! Αυτό που δεν αναφέρατε είναι ότι απουσίαζα  τον τελευταίο χρόνο ως διαμαρτυρία για την κατάργηση της αίθουσας συνεδριάσεως  του ΔΣ του επιμελητηρίου από εσάς για να φτιάξετε δικό σας γραφείο…..  Για την απόφαση μου αυτή είχα ενημερώσει τόσο εσάς όσο και το ΔΣ του επιμελητηρίου με επιστολή μου, καθώς και με δημοσίευμα μου . Αποδεικνύετε με την εκλογική διαδικασία που διεξήγατε τώρα, ότι και τότε είχα δίκιο!

Δεν τολμήσατε να με αποπέμψατε δε, γιατί έπρεπε να αποπέμψετε το 70% των συμβούλων οι οποίοι δεν προσέρχονταν στις συνεδριάσεις λόγο της υποβάθμισης του επιμελητηρίου!

Αν με εγκαλείτε γιατί δεν προσήλθα στις εκλογές με δικό μου ψηφοδέλτιο, σας παραπέμπω στο ανέκδοτο του χοίρου που κάλεσε το λιοντάρι να παλέψουν.

Και βέβαια δεν μπορείτε να ασχολείστε μαζί μου γιατί ακριβώς γνωριζόμαστε, ποια τα επιχειρήματα σας άλλωστε όταν λειτουργείτε με νοοτροπίες δεκαετιών πίσω, ως δήθεν ακομμάτιστος;

Οι εκλογές είναι άκυρες κ «πρόεδρε», έχει αποδειχτεί!!

Η καλύτερη αντίδραση εκ μέρους σας είναι να ξεκινήστε τις διαδικασίες επανάληψης των εκλογών!

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός Πράκτορας

Ανεξάρτητο μέλος προηγούμενου ΔΣ επιμελητηρίου Λασιθίου.

Άκυρες είναι οι εκλογές του επιμελητηρίου Λασιθίου!!

Χαριτάκης, απάντηση στον Τζανόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos