Νέα ΔημοκρατίαΚαταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πάρουμε στα σοβαρά τις τοποθετήσεις του κ. Καρχιμάκη. Και πώς να μην έχουμε αυτή τη δυσκολία, όταν η τελευταία φορά που είδε Υπουργό πολιτισμού του Πα.Σο.Κ. ο νομός ασιθίου, ήταν επί εποχής Μελίνας Μερκούρη. Πόσοι είναι αυτοί που το θυμούνται; Και ποια ήταν η μεγαλύτερη παρέμβαση που έγινε; Ο χαρακτηρισμός της παραλίας του Καλού Χωριού από ΒΆ σε ΑΆ αρχαιολογική ζώνη!

Με ποιο θράσος λοιπόν ο κ. Καρχιμάκης εγκαλεί την κυβέρνηση και τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Βουλγαράκη; Έχει επισκεφθεί το Λασίθι δύο φορές σε πολύ λιγότερο από ένα χρόνο. Αυτό τον ενόχλησε; Ή μήπως ότι οι δεσμεύσεις του υλοποιούνται;
Ρωτήθηκε ο κ. Νομάρχης Λασιθίου, ποιο το κόστος των έργων που υλοποίησε το Πα.Σο.Κ. στον τομέα του πολιτισμού και δεν είχε πρόχειρα τα στοιχεία… Μήπως ο κ. Καρχιμάκης το γνωρίζει;

Καταγγέλλει ότι είναι προεκλογικές οι δεσμεύσεις, όταν η 4ετεία τελειώνει το 2008. Παράλληλα μας λέει για εντάξεις έργων επί Πα.Σο.Κ. το 2004, δηλαδή στο παρά πέντε των εκλογών. Ακόμα όμως και προεκλογικές να ήταν, γίνονται πράξη. Επί Πα.Σο.Κ. τις ξεχνούσαν για να τις θυμηθούν πάλι στις επόμενες εκλογές!
Είναι ψέματα ότι προχωρά η αναστήλωση του Κούλε στην Ιεράπετρα; Είναι ψέματα ότι επεκτείνεται το μουσείο Αγίου Νικολάου; Ότι προχωρούν τα έργα στη Σπιναλόγκα; Ότ επιτέλους ο αρχαιολογικός χώρος της Ζάκρου θα πάψει να είναι σκουπιδότοπος; Ή μήπως πριν καν κλείσει η πρώτη 4ετεια της νέας διακυβέρνησης, δόθηκαν 14 εκατ. Ευρώ για την Καζάρμα, όταν αυτός και το κόμμα του δεν το έκαναν 20 χρόνια που ήταν κυβέρνηση και αφού πέρασαν τρία Κ.Π.Σ;
Όμως δεν θα κάνουμε παράθεση των παρεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Λασιθίου. Τις βλέπουν οι πολίτες, τις ζηλεύει ο κ. Καρχιμάκης και το κόμμα του.
Στις χιλιοειπωμένες υποσχέσεις του Πα.Σο.Κ., απαντάμε με έργο. Θυμίζουμε στον κ. Καρχιμάκη τις χιλιάδες ερωτήσεις του για τα προβλήματα του νομού, κατά την περίοδο Πα.Σο.Κ.. Τις ίδιες ερωτήσεις, καταθέτει και σήμερα. Αραγε γιατί;
Με τη Νέα Δημοκρατία, ο πιο ξεχασμένος νομός αποκτά την θέση που του αξίζει. Κερδίζει την κούρσα της ανάπτυξης, αισιοδοξεί και ελπίζει σε ακόμα μεγαλύτερο έργο.
Απευυνόμαστε στους πολίτες όχι με ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά με πραγματική θέληση να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα. Δεν λέμε ότι η σημερινή κυβέρνηση τα έχει λύσει όλα. Όμως καταβάλει κάθε προσπάθεια και τα αποτελέσματα του έργου της είναι φανερά.
Αλλάζουμε την Ελλάδα, την κάνουε καλύτερη. Και ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Εμπιστεύεται και στηρίζει τη νέα διακυβέρνηση. Και αυτό ο κ. Καρχιμάκης δεν μπορεί να το αλλάξει όσα ψεύδη και ανακρίβειες και αν πει.

Γραφείο τύπου ΝΟΔΕ Λασιθίου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos