Συ.Ριζ.Α.
Συνασπισμός Ριζοσταστικής Αριστεράς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λασιθίου και όλες οι οργανώσεις Μελών του απευθύνουν θερμό χαιρετισμό στους χιλιάδες ψηφοφόρους του Νομού, που αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα

και τα άσφαιρα τελεσίγραφα του εγχώριου οικονομικού κατεστημένου και του  πολιτικού προσωπικού τους, προτίμησαν και έδωσαν εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα οι Λασιθιώτες και οι Λασιθιώτισες ψήφισαν τον συνδυασμό μας, δίνοντας μας το εξαιρετικό 43,5%.

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  είναι μια ιστορική νίκη του ελληνικού λαού που δίνει μια ισχυρή εντολή για να σταματήσει η λιτότητα και ένα μήνυμα για να πνεύσει άνεμος αλλαγής σε όλη την Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη να οδηγήσει την χώρα σε ένα μεταμνημονιακό ξέφωτο , όπου οι αριθμοί θα υπηρετούν τον άνθρωπο και της ανάγκες του.

Έλαβε ισχυρή εντολή για να  συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και να προχωρήσει στην υλοποίηση του Προγράμματος Θεσσαλονίκης , καθώς και για να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη.

Ήρθε η ώρα να βγει η χώρα από το σπιράλ του θανάτου, την ανθρωπιστική κρίση και την οικονομική καταστροφή που επέφεραν οι δανειστές, το κεφάλαιο και οι πολιτικοί τους εκφραστές  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

 Εμείς, ,στρατιώτες μιας άλλης πολιτικής ηθικής  θα αγωνιστούμε για να βγει η χώρα από το τέλμα της οικονομικής κρίσης και να προχωρήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος του συνόλου των τ εργαζόμένων, των ανέργων, των αγροτών των μικρομεσαίων επαγγελματιών ,της νεολαίας και της τρίτης ηλικίας. Στον αγώνα αυτό θέλουμε δίπλα μας τον λαό και τους φορείς του νομού μας.

Ο πολιτικός και κοινωνικός αγώνας μας έχει ήδη αρχίσει. 

Θέλουμε ξανά να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες και όλους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

«Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos