Ο κ Καθηγητής για τον περιπατητικό τουρισμό;
τα μονοπάτια στη Κολοκύθα

«Οι πολιτικοί σας δεν προωθούν τις ιδανικές συνθήκες περιπατητικού τουρισμού που έχετε», ανέφερε ο κ Wemer Ruts συνταξιούχος καθηγητής Γεωγραφίας – Γεωλογίας – Βοτανολογίας

του πανεπιστημίου Γκέτιγκεν (ΑΝΑΤΟΛΗ 31/03/2017).

Να ενημερώσουμε τον κ Καθηγητή ότι  ο κ δήμαρχος μας  πιστεύει ότι είναι πολυέξοδο να συντηρούμε  μονοπάτια για περιπατητές  (ΑΝΑΤΟΛΗ 13/01/17 σελ 3 )

Και έχει δίκιο, γιατί ο δήμος Αγίου Νικολάου βρίσκεται στην «ζούγκλα του Αμαζονίου»!

Για να συντηρηθούν τα αρχέγονα μονοπάτια του Μιραμπέλλου, αναδεικνύοντας τουριστικά, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Κρητικής φύσης, συνδέοντας παράλληλα τους αρχαιολογικούς  χώρους και τα φυσικά μας μνημεία για περιπατητές ( όπως ο πρίνος του Εγγλέζου) είναι κάτι που δεν χρειάζεται ο τόπος γιατί είναι δύσκολο.

Μάλλον κατά τον δήμαρχο δεν φτάνουν τα χρήματα που πληρώνουν τα ξενοδοχεία, οι τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και τα δημοτικά τα τέλη που έρχονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Οι ιθύνοντες του τόπου αυτού, έχουν αντιληφτεί τέτοιες δράσεις κατά καιρούς στις διακοπές τους ή σε αποστολές στο εξωτερικό και μάλλον δεν τις κρίνουν κατάλληλες για την περιοχή μας.

Να μην μας ενοχλήσει λοιπόν ξανά ο κ Καθηγητής με αυτά που κάνουν στην χώρα του!!!

Κ δήμαρχε δεν αναθέτετε στον κοινοτάρχη σας με το τσεκούρι, να καθαρίσει μερικά μονοπάτια αφιλοκερδώς προκειμένου να εκτονωθεί, αντί του να κατεδαφίζετε τα σχολεία;

Θωμάς Τζανόπουλος

Τουριστικός Πράκτορας

Ανεξάρτητο μέλος ΔΣ  επιμελητηρίου Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos