Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΕίναι αλήθεια, δημοσκόπηση που έγινε στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών, με ανέδειξε στην προτίμηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ότι εάν ήμον υποψήφιος εκεί, θα με αναδείκνυαν σύμφωνα με τη μέτρηση αυτή στην πρώτη πεντάδα επιλογής τους. Αυτό το γεγονός, αποτελεί σίγουρα μία ιδιαίτερη τιμή για μένα, σε σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλω, σαν Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μέσα και από την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει στο πρόσωπο μου ο Πρόεδρος του Κινήματος Γ. Παπανδρέου.
 
Αλλά αποτελεί επίσης ιδιαίτερ τιμή και για το Λασίθι και τους πολίτες του, που με ανέδειξαν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όταν ένας Βουλευτής της Περιφέρειας, μπορεί να απολαμβάνει τέτοιας τιμής και πολιτικής εκτίμησης, στη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη ίσως εκλογική περιφέρεια της χώρας. Όμως θα πρέπι να ξεκαθαρίσω ότι οι κύκλοι που διακινούν αυτή τη φημολογία, ότι θα εγκαταλείψω το Λασίθι που με ανέδειξε και τους ανθρώπους του, κάνουν ένα μεγάλο λάθος.
 
Δεν είμαι από τους πολιτικούς που εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν τον όπο τους και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν για μία δήθεν καλύτερη τύχη, Αγνώμων δεν υπήρξα και δεν θα υπάρξω ποτέ. Γνωρίζω το χρέος μου απέναντι στον τόπο μου και το υπηρετώ με μέγιστη ευθύνη. Θα συνεχίσω λοιπόν για όσο διάστημα με εμπιστεύονται να τους τιμώ και να τους υπηρετώ. Από το Λασίθι δεν μετακινούμαι!»
 
Το δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και για τους ανθρώπους και για τα προβλήματα τους, προς λύπη κάποιων δεξιών κύκλων, του ενίοτε βαπτίζονται σκοπίμως και ως ανεξάρτητοι κι που θα ήθελαν, με τη φημολογία της δήθεν μετακίνησης μου στη Β’ Αθήνας, να διοχετεύσουν ένα κλίμα αποστασιοποίησης μου από τις επερχόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές.
 
Επαναλαμβάνω λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, θα συνεχίσω να πολιτεύομαι και να υπηρετώ τον τόπο που με αγάπησε και με ανέδειξε, το Λασίθι. Πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζουν όλοι όσοι απεργάζονται την επιθυμούμενη αποστασιοποίηση μου, ότι θα δώσω αμείωτα την πολιτική μου μάχη για τη στήριξη των υποψηφίων που επίσημα στηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε όλος τους Δήμους του Νομού και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos