Ο υπουργός οικονομίας και η εικονική πραγματικότητα
Αρναουτάκης, Χαριτάκης, Θραψανιώτης, Παπαδημητρίου και η εικονική πραγματικότητα ….

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ή ζει σε άλλη χώρα, ή σε εικονική πραγματικότητα, ή θεωρεί όλους τους ακροατές μουσκάρια*.

Αυτό εισπράξαμε κατά την ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, στο Επιμελητήριο Λασιθίου, μετά την κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη με φορείς (;;;;;) της περιοχής.

Ούτε λίγο – ούτε πολύ ο κύριος καθηγητής, μας είπε ότι οι αριθμοί καλυτερεύουν και τώρα βρισκόμαστε στα επίπεδα του 2010 !!! Το γεγονός ότι άνθρωποι έχουν καταστραφεί, κάποιοι “έφυγαν”, η αποβιομηχάνιση της χώρας συνεχίζεται, ενώ η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεχόμενη ότι επιβάλουν οι δανειστές για να σώσει τις τράπεζες θα πετάξει πολύ περισσότερους πολίτες της στους δρόμους, με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, μέτρα που ούτε η χούντα δεν θα μπορούσε να διανοηθεί, ούτε ο Όργουελ να φανταστεί, αυτά μάλλον είναι ανούσιες λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλέσουν μερικές παράπλευρες απώλειες……

….. η περίπτωση της Ισλανδίας δεν έγινε μάθημα για κανέναν. Εκεί οι τράπεζες μπήκαν στη θέση τους, εδώ μπήκαν στη ζωή μας νταβατζηλίδικα και δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό, δηλ. δεν χρηματοδοτούν τίποτα !!!!

της οικονομίας οι δείκτες …..

Οι αριθμοί ευημερούν κύριε υπουργέ της οικονομίας και της ανάπτυξης, οι άνθρωποι όμως υποφέρουν, διαλύονται, καταστρέφονται, αυτοκτονούν ή πεθαίνουν από το άγχος. Η χώρα αποσυντίθεται και τα παιδιά μας έχουν φύγει ……

Θα περίμενε κανείς λοιπόν από εσάς, τον ακαδημαϊκό δάσκαλο, υπουργό οικονομίας, να ήσασταν τουλάχιστον ειλικρινής.

Αλλά εκεί στη κυβέρνηση θα πρέπει να διαθέτουν τους καλύτερους επιστήμονες ψυχολογικής στήριξης: Διότι, στην αρχή της θητείας κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών, ορισμένοι, δεν μπορούσαν να κοιμηθούν τα βράδια !! Αίφνης, ξεπέρασαν όλα τα άγχη με τη συνείδηση τους και όχι μόνο ψηφίζουν και επιβάλλουν, αλλά κοιμούνται ήσυχοι.

  • μουσκάρια= ηλίθιοι, μειωμένης αντίληψης, χαζοί,
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos