συνταξιούχοι από τις 6 το πρωί ...!!!
συνταξιούχοι από τις 6 το πρωί …!!!

Πρωί – πρωί, η εικόνα σε μια από τις Τράπεζες της πόλης του Αγίου Νικολάου, αλλά και όλης της χώρας. Οι, μεγάλης ηλικίας, συνταξιούχοι που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν κάρτα ανάληψης, συνωστισμένοι, περιμένουν να ανοίξει το κατάστημα για να πάρουν 120 ευρώ.

Νεώτερους, οι οποίοι βγήκαν νωρίς – νωρίς στη σύνταξη, φορτώνοντας εαυτούς στους υπόλοιπους εργαζόμενους, δεν θα δείτε στην ουρά. Αυτοί έχουν κάνει τη δουλειά τους ήδη τις προηγούμενες μέρες, οπότε δεν ταλαιπωρούνται σήμερα.

Όσοι στήθηκαν από το πρωί, με το άνοιγμα του καταστήματος, δεν πάνε κατ’ ευθείαν στα ταμεία, αλλά, εάν το επίθετο τους βρίσκεται στο κατάλογο της ημέρας, θα περάσουν από γραφείο πρώτα για να ελεγχθεί εάν τυχόν έχουν πάρει λεφτά με κάρτα και τώρα στήνονται για να πάρουν κι άλλα. Εάν δεν έχουν πάρει, τότε στήνονται στην ουρά για το ταμείο και τα 12ο ευρώ ……

Όμως κανείς μας δεν δικαιούται να παραπονιέται: όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που μας έφεραν σ’ αυτό το σημείο …. εμείς τους ανεβάσαμε στην εξουσία. Η θα βάλουμε μυαλό, ή θα συνεχίσει το “πανηγύρι” …..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos