.... έχουν γνώσιν οι φύλακες ....!!!!
…. έχουν γνώσιν οι φύλακες ….!!!!

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με αφορμή την μεγάλη συνδικαλιστική κατάκτηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που αφορά στην τροποποίηση της τροπολογίας για το συνταξιοδοτικό μας, θέλει να υπενθυμίσει σε όλους ότι, ο υγιής και δυναμικός συνδικαλισμός αποδίδει πάντα.

Έχοντας επιμονή και υπομονή, το νέο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κατάφερε με επιχειρήματα, να αποτρέψει μία κατάφορη και δρομολογημένη αδικία που θα έπληττε το σύνολο των Αστυνομικών. Μόνο αν συλλογιστεί κάποιος τι διακυβευόταν, τότε θα αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής.
Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε όλους να δώσουμε ένα δυναμικό παρών, στην ένστολη κινητοποίηση της 04ης Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας την Ομοσπονδία μας και τους ανθρώπους που μάχονται για εμάς, δίδοντας τους με αυτόν τον τρόπο ώθηση και κουράγιο, για νέους αγώνες και διεκδικήσεις, στις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Ως Αστυνομικοί, έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε με κάθε κόστος τους θεσμούς που υπηρετούμε. Είναι λοιπόν αναφαίρετο δικαίωμά μας, να απαιτούμε με την σειρά μας σεβασμό, από όσους με την ψήφο τους στην Ελληνική Βουλή, καθορίζουν το εργασιακό μας μέλλον.
Ας γίνουμε λοιπόν όλοι, συνοδοιπόροι στον δοκιμασμένο δρόμο του αγώνα. Φαινόμενα απάθειας και αδράνειας ή εύκολου σχολιασμού και κριτικής, πρέπει να λείπουν αυτήν την ώρα. Μόνο μαζί και ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε αυτά που δικαιούμαστε.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos